صفحهٔ اصلی: تفاوت میان نسخه‌ها

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
خط ۷۸: خط ۷۸:
* سایر: [[Python]]
* سایر: [[Python]]
* فناوری ها: [[Big Data]] - [[Data Virtualization]] - [[Cloud Computing]] - [[Virtualization]]  
* فناوری ها: [[Big Data]] - [[Data Virtualization]] - [[Cloud Computing]] - [[Virtualization]]  
* کارگروه ها: [[کارگروه مدیریت جامعه]] - [[کارگروه تاکسونومی]] - [[کارگروه تولید محتوا]] - [[کارگروه BigData]]
|}
|}


__NOTOC__
__NOTOC__

نسخهٔ ‏۲۸ اوت ۲۰۱۴، ساعت ۰۱:۳۸

اگر تازه کار هستید پیشنهاد میشود توضیحات تازه واردان به جامعه آزاد رایانش ابری و صفحه مربوط به معرفی جامعه آزاد رایانش ابری ایران را مطالعه بفرمایید. در این صفحه اطلاعاتی در خصوص مدل فعالیت جامعه و انواع فعالیت های قابل انجام توضیحاتی داده شده است و منابع مختلف جهت استفاده معرفی شده است. بطور خلاصه:

  • میتوانید در گروه پستی عضو شوید و در خصوص مباحث مختلف این حوزه با دیگران صحبت کنید یا از رویدادها مطلع شوید.
  • برای طرح پرسش و دریافت جواب میتوانید به سایت پرسش و پاسخ مراجعه نمایید.
  • برای مطالعه در زمینه رایانش ابری و موضوعات مرتبط میتوانید به سایت دانشنامه آزاد رایانش ابری ایران مراجعه نمایید.
  • برای اطلاع از آخرین اخبار و فعالیت های انجام شده و یا مشارکت در فعالیت های جامعه آزاد رایانش ابری ایران میتوانید به بورد عمومی مراجعه نمایید.
  • برای ارتباط با افراد فعال در این حوزه میتوانید در جلسات حضوری جامعه آزاد رایانش ابری ایران که بصورت عمومی برگزار میشود شرکت کنید.
  • همچنین میتوانید سری به رصد خانه رایانش ابری بزنید تا از رویدادهای اخیر در سطح جهان مطلع شوید.
  • از راهنمای کاربران برای استفاده از نرم‌افزار ویکی کمک بگیرید.

آخرین رویدادها

بحث های اخیر

درباره

دانشنامه آزاد رایانش ابری ایران تحت حمایت جامعه آزاد رایانش ابری ایران به منظور مشارکت همگانی در تولید و به اشتراک گذاری محتوای تخصصی بومی ایجاد شده است.

ادامه در معرفی دانشنامه آزاد رایانش ابری ایران

جامعه آزاد رایانش ابری چیست؟

یکی از سئوالات رایج در بومی سازی رایانش ابری در کشور، این است که در ایجاد ابر بومی، بر روی چه حوزه های اولویت داری باید تاکید شود؟

وجود سازوکاری به منظور حضور همه مجموعه های درگیر در توسعه و ارائه خدمات مبتنی بر رایانش ابری بصورت شفاف و آزاد ضروری است (شامل صنعت، دولت، محققان، مصرف کنندگان). این سازوکار باعث می شود که پیشرفت در روال طبیعی خود و متناسب با ظرفیت موجود و بلوغ عوامل درگیر انجام شود. جامعه آزاد رایانش ابری ایران به منظور ایجاد پنجره ای واحدی در توسعه و بومی سازی رایانش ابری (فناوری اطلاعات بعنوان یک صنعت همگانی) ایجاد شده است. در این جامعه ظرفیتی فراهم شده است که از طریق آن بتوان برنامه هایی را اجرا کرد که انجام آنها به تنهایی توسط هیچیک از اعضا میسر نبوده و به مشارکت گروه های مختلف از صنعت، دانشگاه و دولت نیاز داشته باشد. برنامه های جامعه بطور عمده در قالب جلسات منظم، ارائه های فنی، بحث های آزاد، تولید محتوا و تشکیل کارگروه های تخصصی اجرا میشود و تصمیم گیری ها توسط اعضای فعال در جامعه صورت میپذیرد. فضای باز و آزاد طراحی شده برای جامعه آزاد رایانش ابری ایران، امکان حضور آزاد و داوطلبانه همه افراد و گروه ها (حقیقی و حقوقی) را برای مشارکت در توسعه و بومی سازی رایانش ابری فراهم کرده است.

لینک های مفید

دسترسی سریع