EC:93131565: تفاوت میان نسخه‌ها

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «* موضوع: ایجاد گروه مشاوره در زمینه انتخاب سامانه‌های بانکی متمرکز * تهیه ک...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۵ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
* موضوع: ایجاد گروه مشاوره در زمینه انتخاب سامانه‌های بانکی متمرکز
* موضوع طرح تجاری: '''[[ایجاد گروه مشاور در زمینه انتخاب سامانه‌های بانکی متمرکز]]'''
* تهیه کننده: پوریا جعفری
* موضوع طرح تحقیقاتی: '''[[BI]]'''
* تهیه کننده: '''پوریا جعفری'''


'''محتویات'''
== خلاصه اجرایی طرح تجاری ==
با توجه به رشد روزافزون صنعت IT در کشور و تمایل بانک‌ها و موسسات مالی در به کارگیری یک سامانه جامع بانکداری متمرکز (Total solution core banking)جهت تسهیل در امر مدیریت خدمات و محصولات و توسعه تعامل با کیفیت‌تر با مشتریان خود،جهت بدست گرفتن سهم بزرگتری از بازار بانکی و مالی کشور، نیاز به یک گروه و تیم مشاوره احساس می‌شود. نیاز به وجود چنین تیمی زمینه امکان‌سنجی و انتخاب یک سامانه منطبق با نیازهای این موسسات را فراهم می‌نماید.
# •      خلاصه اجرایی
در صنعت بانکداری کشور کاستی‌هایی در زمینه دانش و نوع به‌کارگیری سامانه‌های مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات در مدیران ارشد و بتبع مدیران سطح اول موسسات بانکی و مالی دیده می‌شود که اصولاً موجب ناهماهنگی در داشتن یک زبان مشترک میان این مدیران که نقش استفاده کننده و متصدیان تولید این نرم‌افزارها(تولید کننده‌ها) می‌شود که در نهایت منجر به  ناکارآمدی و نامطلوبی نتایج حاصل از فرآیند سفارش‌سازی، تولید و ارائه این محصولات می‌گردد.
# • معرفی شرکت (تصویر شرکت)
لذا این‌گونه می‌نماید که وجود یک لایه از جنس افراد خبره و مسلط بر مباحث فنی، کارکردی و حقوقی در حوزه شناخت، نیازسنجی و ارائه یک راهکار مناسب و منطبق بر نیازهای سازمانی این سازمان‌ها در صنعت بانکی و مالی کشور که از یک‌سو پرکننده خلاء بین نیازمندی‌ها و پتانسیل بازار مربوط به ذی‌نفعان نهایی این نرم‌افزارها و از سوی دیگر هدایت‌کننده و جهت‌دهنده دانش و فرآیند تولید تولید‌کنندگان این سامانه‌ها باشد بیش‌ازپیش احساس می‌گردد. در راستای پاسخگویی به این نیاز ایجاد و سازمان‌دهی یک گروه مجتمل بر خبرگان فعال در این زمینه راپیشنهاد می‌نماییم.
# • چشم انداز
== خلاصه اجرایی پروژه تحقیقاتی ==
# • ماموریت
در دهه گذشته و با پیشرفت در رشد تکنولوژی و به تبع تولید و ایجاد حجم قابل توجهی از اطلاعات از بازارهای گوناگون، صاحبان صنایع با حجم بالایی از اطلاعات در زمینه کسب وکار مختص به خود و گاهاً اطلاعاتی تاثیرگذار و ناشی از عوامل بیرونی (مانند مشتریان) روبرو شده اند. هرچند تمامی اطلاعات حاصل از کذشته و حال بر عملکرد آینده سیستم ها تاثیرگذار نیست اما بخشی از آنها می تواند در ترسیم هرچه شفافتر آینده این کسب وکارها موثر باشد و ریسک تصمیم گیری را در سطوح مدیریتی کاهش دهد و در نهایت نقش مستقیم و سازنده در تعیین اهداف استراتژیک سازمان داشته باشد.<br />
# • اهداف
# • معرفی محصولات و خدمات
# • محصولات جایگزین
# • تحلیل صنعت مادر
# • تحلیل صنعت خود
# • تحلیل بازار
# • تحلیل رقبا
# • تدوین استراتژی
# • مراحل توسعه محصولات
# • تحلیل مالی
# • تحلیل ریسک
# • طرح فنی
 
'''خلاصه اجرایی'''
با توجه به رشد روزافزون صنعت IT در کشور و تمایل بانک‌ها و موسسات مالی در به کارگیری یک سامانه جامع بانکداری متمرکز  
(Total solution core banking)جهت تسهیل در امر مدیریت خدمات و محصولات و توسعه تعامل با کیفیت‌تر با مشتریان خود،جهت بدست گرفتن سهم بزرگتری از بازار بانکی و مالی کشور، نیاز به یک گروه و تیم مشاوره احساس می‌شود. نیاز به وجود چنین تیمی زمینه امکان‌سنجی و انتخاب یک سامانه منطبق با نیازهای این موسسات را فراهم می‌نماید.
در صنعت بانکداری کشور کاستی‌هایی در زمینه دانش و نوع به‌کارگیری سامانه‌های مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات در مدیران ارشد و بتبع مدیران سطح اول موسسات بانکی و مالی دیده می‌شود که اصولاً موجب ناهماهنگی در داشتن یک زبان مشترک میان این مدیران که نقش استفاده کننده و متصدیان تولید این نرم‌افزارها(تولید کننده‌ها) می‌شود که در نهایت منجر به  ناکارآمدی و نامطلوبی نتایج حاصل از فرآیند سفارش‌سازی، تولید و ارائه این محصولات می‌گردد.
لذا این‌گونه می‌نماید که وجود یک لایه از جنس افراد خبره و مسلط بر مباحث فنی، کارکردی و حقوقی در حوزه شناخت، نیازسنجی و ارائه یک راهکار مناسب و منطبق بر نیازهای سازمانی این سازمان‌ها در صنعت بانکی و مالی کشور که از یک‌سو پرکننده خلاء بین نیازمندی‌ها و پتانسیل بازار مربوط به ذی‌نفعان نهایی این نرم‌افزارها و از سوی دیگر هدایت‌کننده و جهت‌دهنده دانش و فرآیند تولید تولید‌کنندگان این سامانه‌ها باشد بیش‌ازپیش احساس می‌گردد. در راستای پاسخگویی به این نیاز ایجاد و سازمان‌دهی یک گروه مجتمل بر خبرگان فعال در این زمینه را پیشنهاد می‌نماییم.
'''معرفی شرکت (تصویر شرکت)'''
...................
'''چشم انداز'''
تبدیل شدن به یک گروه خبره مشاور در سطح منطقه خاورمیانه در حوزه نرم‌افزارهای بانکی، مالی و سازمانی
 
'''ماموریت'''
کمک فنی، کارکردی و حقوقی به بانک‌ها و موسسات مالی جهت انتخاب یک راهکار مناسب بانکی مبتنی بر تکنولوژی‌های موجود و قابل ایجاد در حوزه فناوری‌اطلاعات
 
'''اهداف'''
 
'''معرفی محصولات و خدمات'''
 

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ ژانویهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۰۶:۳۲

خلاصه اجرایی طرح تجاری

با توجه به رشد روزافزون صنعت IT در کشور و تمایل بانک‌ها و موسسات مالی در به کارگیری یک سامانه جامع بانکداری متمرکز (Total solution core banking)جهت تسهیل در امر مدیریت خدمات و محصولات و توسعه تعامل با کیفیت‌تر با مشتریان خود،جهت بدست گرفتن سهم بزرگتری از بازار بانکی و مالی کشور، نیاز به یک گروه و تیم مشاوره احساس می‌شود. نیاز به وجود چنین تیمی زمینه امکان‌سنجی و انتخاب یک سامانه منطبق با نیازهای این موسسات را فراهم می‌نماید. در صنعت بانکداری کشور کاستی‌هایی در زمینه دانش و نوع به‌کارگیری سامانه‌های مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات در مدیران ارشد و بتبع مدیران سطح اول موسسات بانکی و مالی دیده می‌شود که اصولاً موجب ناهماهنگی در داشتن یک زبان مشترک میان این مدیران که نقش استفاده کننده و متصدیان تولید این نرم‌افزارها(تولید کننده‌ها) می‌شود که در نهایت منجر به ناکارآمدی و نامطلوبی نتایج حاصل از فرآیند سفارش‌سازی، تولید و ارائه این محصولات می‌گردد. لذا این‌گونه می‌نماید که وجود یک لایه از جنس افراد خبره و مسلط بر مباحث فنی، کارکردی و حقوقی در حوزه شناخت، نیازسنجی و ارائه یک راهکار مناسب و منطبق بر نیازهای سازمانی این سازمان‌ها در صنعت بانکی و مالی کشور که از یک‌سو پرکننده خلاء بین نیازمندی‌ها و پتانسیل بازار مربوط به ذی‌نفعان نهایی این نرم‌افزارها و از سوی دیگر هدایت‌کننده و جهت‌دهنده دانش و فرآیند تولید تولید‌کنندگان این سامانه‌ها باشد بیش‌ازپیش احساس می‌گردد. در راستای پاسخگویی به این نیاز ایجاد و سازمان‌دهی یک گروه مجتمل بر خبرگان فعال در این زمینه راپیشنهاد می‌نماییم.

خلاصه اجرایی پروژه تحقیقاتی

در دهه گذشته و با پیشرفت در رشد تکنولوژی و به تبع تولید و ایجاد حجم قابل توجهی از اطلاعات از بازارهای گوناگون، صاحبان صنایع با حجم بالایی از اطلاعات در زمینه کسب وکار مختص به خود و گاهاً اطلاعاتی تاثیرگذار و ناشی از عوامل بیرونی (مانند مشتریان) روبرو شده اند. هرچند تمامی اطلاعات حاصل از کذشته و حال بر عملکرد آینده سیستم ها تاثیرگذار نیست اما بخشی از آنها می تواند در ترسیم هرچه شفافتر آینده این کسب وکارها موثر باشد و ریسک تصمیم گیری را در سطوح مدیریتی کاهش دهد و در نهایت نقش مستقیم و سازنده در تعیین اهداف استراتژیک سازمان داشته باشد.