راه اندازی و اصلاح روال فروش یک شرکت فعال در حوزه تجهیزات امنیتی

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو


  • موضوع: راه اندازی و اصلاح روند فروش تجهیزات امنیتی
  • تهیه کننده: مریم رحمانی

خلاصه اجرایی

فروش، مبادله اطلاعات بین فروشنده و خریدار است. یک فروشنده خلاق و ماهر کسی است که نخست نیازهای خریدار را شناسایی و تجزیه و تحلیل می‌کند، سپس خصوصیات و مزایای استفاده از محصول را به خریدار اعلام کرده، به سوال‌ها و انتقادهای وی پاسخ می‌‌دهد و در نهایت قرارداد فروش را منعقد می‌کند. اما برای اینکه این روال با موفقیت انجام گیرد توجه به چندین نکته الزامی است. برقراری ارتباط هوشمندانه با متقاضی دریافت کالا، صحبت های جهت دار با مشتری بر اساس نیاز و ارائه اطلاعات فنی خلاصه و متناسب با اطلاعات مشتری، ایجاد اطمینان از اینکه جای مناسبی برای دریافت خدمات خود انتخاب نموده از اولین قدمها برای شکل گیری فرایند فروش است و پس از آن ارائه کالا و خدمات انتخاب شده توسط مشتری، اطمینان از تحویل به موقع کالا و خدمات مطابق زمان بندی اعلام شده به مشتری و امکان trace کالا تا زمان تحویل به مشتری است. بعد از هر خریدی اطمینان از اینکه مشتری از کالای خریداری شده راضی است و نیز مشکلی در نصب و راه اندازی کالای مورد نظر ندارد اهمیت بسیاری در تداوم خریدهای بعدی مشتری و نیز معرفی مشتریان جدید به شرکت می باشد. شناخت نقاط ضعف و سعی در اصلاح آنها و تقویت و توسعه نقاط قوت از عواملی است که در موفقیت و رونق در هر کسب و کاری راهگشاست. در این مجال تلاش داریم تا با شناخت و بررسی عوامل گفته شده قدمی موثر در رونق تجارت فعلی خود برداریم.

معرفی شرکت (تصویر شرکت)

نام شرکت: شرکت مهندسی سامانه پرداز امیرکبیر صاحبان شرکت: آقای حمیدرضا وفایی به عنوان مدیریت عامل شرکت و عضو هیئت مدیره و آقای محمد رحمانی به سمت ریاست هیئت مدیره می باشند. تاریخ شروع: شرکت از تاریخ 1382/02/20 ثبت و با مسئولیت محدود شروع به فعالیت نمود. مکان شرکت: میدان هفت تیر - خردمند شمالی - کوی دی - شرح فعالیت شرکت: تاریخچه شرکت: چارت سازمانی:

چشم انداز -Vision

انتظار می رود تا شرکت، در یک دهه آینده قویترین شرکت در حوزه امنیتی از نظر ارائه راهکارهای فنی در منطقه باشد.

ماموریت -Mission

ماموریت شرکت فروش تجهیزات نظارتی و امنیتی و تامین و واردات کالا بر اساس طراحیهای انجام شده بر اساس نیاز، بودجه، طراحی فنی استخراج شده و ... برای پروژه های بازار هدف می باشد.

اهداف -Goals

اهداف فروش و بازاريابي: افزایش دو تا سه برابری میزان فروش در دهه دوم تاسیس شرکت

اهداف مالي: با توجه سرمایه گذاریهای مورد نیاز جهت تامین کالا و واردات و بازرگانی کالاهای مربوط به پروژه های جاری شرکت تامین حداقل سرمایه ثابت مورد نیاز تا یکسال آینده

اهداف پرسنلي:افزایش تعداد نیروهای فنی و متخصص جهت توسعه بازار با شناخت کامل تجهیزات CCTV

اهداف توليد: انتظار می رود تا حئاقل سه سال آینده با توجه به سابقه کاری موثر ایجاد شده در زمینه تجهیزات نطارتی و امنیتی و مقایسه برندها و نیاز بازار بخشی از تجهیزات مربوط به ضبط تصاویر که اکنون وارد می شوند، توسط خود شرکت تامین گردد.

اهداف تحقيق و توسعه: گسترش حوزه خدمات شرکت با ایجاد نمایندگیهای فعال در سرتاسر کشور، از سوی دیگر با الکترونیکی کردن بخش عمده ای از فعالیتهای شرکت - خصوصا حوزه ارائه خدمات و گارانتی و پیگیری و مونیتور کردن فعالیتهای نمایندگان امکان تمرکز و تقویت شرکت بر سایر فعالیتها را بیشتر کنیم.

معرفی محصولات و خدمات

  • محصولات شرکت شامل دوربینهای مداربسته IP Base نرم افزارهای ضبط و مونیتورینگ تصاویر خروجی از دوربینهاست. دوربینها با برند AXIS محصول کشور سوئد و نرم افزارها با برند Mileston و Genetec به ترتیب محصول کشورهای دانمارک و کانادا می باشند.


  • بازار هدف این محصولات:

- سازمانها و ادارات و شرکتها

-دولت: امنیت شهری، کنترل ترافیک ، برقراری امنیت برای اموال و افراد در سطح شهرها، جاده ها و راهها، فرودگاهها و ...

- بانکها و موسسات مالی

- مراکز و سازمانهای نطامی و امنیتی

- کارخانجات، صنایع، مراکز تولیدی

- مراکز آموزشی، مراکز خدمات بهداشت و درمان، بیمارستانها و ...

- فروشگاههای زنجیره ای و مجتمع های تجاری و ...


  • محصولات مزایای منحصر به فردی چون موارد ذیل را فراهم می کند:

-نظارت فضاهای پیرامونی و داخلی برای حفاظت از اموال، داراییها

-نظارت از راه دور بر روی فرایندها و خطوط تولید

-تشخیص و پاسخ فوری در صورت وقوع حوادث

-فراهم آوردن امکان عیب یابی و خدمات تعمیر و نگهداری از راه دور

-بررسی حوادث بدون آلوده سازی منطقه مورد بررسی

-حفاظت کارآمد از شهروندان و اموال خصوصی و عمومی

-کاهش هزینه های خرابکاری

-کاهش زمان بررسی و تحقیق

-نظارت از راه دور برای هر کاربر مجاز از طریق دسترسی به تصاویر زنده و ضبط شده

-ارزیابی سریع حوادث و اقدامات مناسب

- دسترسی فوری به تصاویر زنده و ضبط شده از طریق اینترنت و شبکه

- مجتمع شدن با سایر تجهیزات تحت شبکه و ارسال هشدار روی دستگاههای شخصی مانند موبایل

-بررسی حوادث و شناسایی افراد مظنون و جلوگیری از خشونت و سرقت

  • مزیتهای استفاده از این محصولات:

ایجاد امنیت اموال، داراییها و افراد را ایجاد می کند. از بروز جرایم و خشونتها جلوگیری و در صور ت بروز وسیله مناسب برای استناد می باشد. می توان محدودیتهایی برای ورود و خروج و اعمال دسترسی های مختلف برای افراد ایجاد کرد. در صورت بروز وقایع امکان ایجاد الارم و هشدار جهت پاسخگویی سریع و رفع سریع مشکل را ایجاد می کند و ...

  • تاریخچه این محصول در بازار:

نخستین سیستم مداربسته در سال 1942 میلادی توسط شرکت زیمنس آلمان به منظور مشاهده پرتاب موشک های V2 نصب شد. یک مهندس آلمانی بنام "والتر بروچ" مسئول نصب این سیستم بود.در آمریکا اولین تبلیغ دوربین مداربسته در سال 1949 مربوط به محصولی با نام "وریکون" بود که در تبلیغات گفته میشد به مجوز دولتی نیازی ندارد. از آن پس سیستم های ضبط تصاویر دوربین مداربسته در برخی پایگاه های فضایی بزرگ جهت ضبط تصاویر پرتاب موشک ها بکار گرفته شد و خیلی زود روی موشک ها نصب شد تا جایی که تصاویر را همراه با صدا به زمین ارسال کرد. اولین رونمایی از دوربین مداربسته در اماکن عمومی آمریکا در سال 1973 بود. زمانی که در میدان تایمز نیویورک اولین دوربین مداربسته به منظور جلوگیری از جرایم در محدوده نصب شد اما نقش چشمگیری در کاهش جرایم ایفا نکرد. تا ایتکه در سال 1980 دوربین های مداربسته در سطح گسترده ای در سراسر آمریکا بخصوص در مراکز عمومی بکار گرفته شد. بنظر می آمد استفاده از دوربین مداربسته راهی ارزان تر در مقایسه با بکارگیری نیروهای پلیس برای شناسایی جرایم باشد. بتدریج برخی از حرفه ها و مشاغل بخصوص آنهایی که بیشتر در معرض سرقت قرار داشتند نیز به دوربین مداربسته روی آوردند. در سال 1990 دستگاه های ضبط تصاویر دوربین ها تنها با قابلیت " ضبط بعد از شناسایی حرکت" وارد بازار شدند که استفاده از دوربین مداربسته را در این کشور بسیار بیشتر کرد. تا قبل از آن، دستگاه های ضبط تصاویر تا حد زیادی از نظر میزان حجم ذخیره و قابلیت ها بسیار محدود بود. از نیمه دوم سال 1990 پلیس دوربین های زیادی را در سطح شهرها بخصوص مراکز عمومی ، مدارس و پروژه های ساختمانی نصب کرد. در انگلستان نیز استفاده از دوربین مداربسته بسیار متداول شد. شهر "نورفولک" انگلستان نخستین جایی در این کشور بود که دوربین ها در آن نصب شدند.بطور کلی در دهه میلادی بین 1990 تا 2000 استفاده از دوربین های مداربسته در بسیاری از کشورها رواج یافت. در ایران نیز از سال 2000 اولین شرکتها شروع به نصب این تجهیزات نمودند. با پیشرفت روز به روز علم در حوزه الکترونیک و کامپیوتر، تکنولوژیهای متعددی روی این دوربینها ایجاد و روز به روز در حال توسعه و پیشرفت می باشد.

محصولات جایگزین

در آینده

تحلیل صنعت مادر

در آینده

تحلیل صنعت خود

در آینده

تحلیل بازار

در آینده

تحلیل رقبا

در آینده

تدوین استراتژی

در آینده

مراحل توسعه محصولات

در آینده

تحلیل مالی

در آینده

تحلیل ریسک

در آینده

طرح فنی

در آینده