Cloud of Things: Integrating Internet of Things and cloud computing and the issues involved: تفاوت میان نسخه‌ها

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
خط ۶: خط ۶:


== مقدمه ==
== مقدمه ==
اینترنت اشیاء و یارانش ابری به عنوان دو تکنولوژی مهم از سالیان گذشته نقشی اساسی در زندگی انسان در عصر حاضر ایفا میکنند . مفهوم اینترنت اشیاء در بردارنده  ارتباطات تجهیزات و دستگاههایی با قابلیت اتصال به اینترنت  می باشد. انسان با گذشت زمان همواره سعی در استفاده از تکنولوژی سعی می کند از امکانات و تجهیزات بی جان در انجام فعالیتهای خود بهره برداری کند . پدیده اینترنت و پستردپی استفاده از آن در کامپیوتر های شخصی و خانگی ، زمینه استفاده از آن در غالب تجهیزات مورد استفاده انسان فراهم شده است . با گذشت زمان همواره به تعداد انواع تجهیزات قابل اتصال به اینترنت اضافه می شود و هوشمندی تجهیزات روز به روز به عنوان یکی از نیازمندیهای بشر پر رنگ تر می شود . این تجهیزات با فراهم شدن امکان اتصال به اینترنت می توانند اطلاعات دقیق و به روزی را به صورت خودکار در اختیار انسان قرار دهند و کاربر انسانی با دریافت اطلاعات از تجهیرات و با صدور فرمانهایی تحت بستر اینترنت می تواند فعالیتهایی را به واسطه تجهیزات متصل به اینترنت انجام دهد.  که در بسیاری مواقع از این قبیل تجهیزات به عنوان تجهیزات هوشمند نیز یاد می شود.
از طرفی گستردگی استفاده از اینترنت و نیز تجهیزات رایانه ای در برای سازمانها ، داشتن تجهیزات و ملزمات ذخیره سازی و پردازشی قدرتمند ، به روز و امن مزیتهای فرآوانی در کسب و کار های سازمانها ایجاد می کند . با توجه به هزینه های زیاد تجهیزات دخیره سازی پردازشی و ارتباطی ، لزوم نگهداری و پشتیبانی این تجهیزات جهت دریافت خدمات به روز و امن سازمانها و کاربران انسانی را با چالشهای عدیده ای در جهت بهره برداری از مزایا و فرصتهای بالقوه تکنولوژی های ارتباطی و پردازشی مواجه می کند. این قبیل چالشها و مشکلات جدید آورنده مفهومی به نام رایانش ابری شده است که در پی آن سازمانها و کاربران می توانند فارغ از دغدغه ها و چالشهای مذکور با پرداخت هزینه هایی تمامی نیازمندیهای مد نظر خود را با کیفیت و کمیت مشخصی در قالب خدمات ابری در اختیار بگیرند .
با در نظر گرفتن هر دو مفهوم رایانش ابری و اینترنت اشیا امکان بهره برداری از تجهیزات هوشمند در زمینه های مختلف زندگی در قالب خدمات ابری مفهوم و زمینه جدیدی به نام CloudIOT ایجاد نموده است . در این مفهوم تلاش بر این است که از تمامی فرصت ها و زمینه های مفید اینترنت اشیاء در قالب خدمات رایانش ابری بهره برداری شود به نحوی که چالشهای موجود در هر دوزمینه به حداقل برسد . در این تحقیق سعی شده است ضمن ارائه مفاهیمی از هر دو زمینه تکنولوژیکی دغدغه ها و مشکلات موجود در یکپارچگی دو زمینه مذکور بررسی شده و راهکارها و امکانات موجود جهت رفع این دغدغه ها و یا کم کردن آنها بررسی شود


== بررسی ادبیات موضوع ==
== بررسی ادبیات موضوع ==

نسخهٔ ‏۲۲ ژانویهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۴:۴۲

چکیده


اینترنت اشیاء و یارانش ابری به عنوان دو تکنولوژی مهم از سالیان گذشته نقشی اساسی در زندگی انسان در عصر حاضر ایفا میکنند . مفهوم اینترنت اشیاء در بردارنده ارتباطات تجهیزات و دستگاههایی با قابلیت اتصال به اینترنت می باشد که در بسیاری مواقع از این قبیل تجهیزات به عنوان تجهیزات هوشمند نیز یاد می شود. رایانش ابری نیز به دلیل فراهم نمودن بستری از سرویس ها و برنامه های کاربردی مورد نیاز نیازمندی جدید بسیاری از سازمانها و موسسات و نیز کاربران حقیقی به شمار می رود .از این رو امکان استفاده از پتانسیل ها و قابلیتهای رایانش ابری در اینترنت اشیاء ایجاد کننده مفهومی جدید به نامه CloudIOT می باشد . در این گزارش سعی شده است با نگاهی اجمالی به هر دو مفهوم اصلی ترین دغدغه ها و فرصتهای یکپارچگی اینترنت اشیاء و رایانش ابری مورد بررسی قرار گیرد .

مقدمه

بررسی ادبیات موضوع


درخت دانش :

Cloud IoT.png


CloudIOT Table.JPG

بدنه تحقیق

نتیجه گیری

مراجع

1. Y.-K. Chen "Challenges and opportunities of internet of things" The Proceedings of 17th Asia and South Pacific Design Automation Conference 2012.

2. M. Wu "Research on the architecture of Internet of things" The Proceedings of 3rd International Conference on Advanced Computer Theory and Engineering.

3. G. Kortuem F. Kawsar D. Fitton and V. Sundramoorthi "Smart objects and building blocks of internet of things" IEEE Internet Computing Journal vol. 14 no. 1 pp. 44-51 2010.

4. R. Khan S. Ullah Khan R. Zaheer and S. Khan "Future internet: The internet of things architecturepossible applications and key challenges" The Proceedings of 10th International Conference on Frontiers of Information Technology Islamabad Pakistan 2012.

5. D. Uckelamann M. Harrison and F. Michahelles Architecting the Internet of Things 2011.

6. S. Zhang "Cloud computing research and development trend" The Proceedings of International Conference on Future Networks 2010.

7. W. Ma "The survey and research on application of cloud computing" The Proceedings of 7th International Conference on Computerl Science and Education 2012.

8. Y. Jadeja "Cloud computing-concepts architecture and challenges" The Proceedings of International Conference on Computing Electronics and Electrical Technologies 2012.

9. M. Zhou "Services in the cloud computing era: A survey" The Proceedings of 4th International Universal Communications Symposium 2010.

10. J. Gubbi R. Buyya S. Marusic and M. Palaniswami "Internet of things (iot): A vision architectural elements and future directions" Technical Report CLOUDS-TR-2012-2012 July 2012.

11. D. Evans "The internet of things how the next evolution of the internet is changing everything" Whitepaper Cisco Internet Business Solutions Group (IBSG) 2011.

12. "British internet users' personal information on major 'cloud' storage services can be spied upon routinely by US authorities" The Independent 2013.