94131563:EC

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو

محبوبه مدنی

دانشگاه : صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)

دانشكده : فناوری اطلاعات

رشته : تجارت الکترونیک


| پروژه تحقيقاتي  :|| الگوهای رفتار مشتری در خرید اینترنتی


| طرح تجاري  : صادرات صنایع دستی به صورت آنلاین

صادرات صنایع دستی به صورت آنلاین

خلاصه اجرایی: سابت های صادرت و بازاریابی صنایع دستی اغلب با هدف جذب سرمایه های جهانی به ایران و گسترش تجارت الکترونیک اقدام به پیاده سازی سامانه های تخصصی صادرات محور در ایران ایجاد می شود و پرشیا ارت سعی دارد با شیوه های نونین بازاریابی صادراتی به معرفی محصولات ایرانی در بازارهای خارجی می پردازد و همچینین بازار مجازی بین المملی را ایجاد می کند که در ان خریداران و فروشندگان با نیازها و پیشنهادات یکدیگر اشنا شده و به کمک متخصصین و مترجمین پرشیا ارت به مذاکره و تبادل اطلاعات می پردازند و سعی بر ان داریم تا با برپایی سایت چند زبانه محصولات صادراتی به شیوه ای عملی و مناسب به بازهای هدف معرفی نماییم. امید است با طراحی این سامانه و خدمات تخصصی شرکت گامی موثر در جهت احیای بازار ایران برداریم.

معرفی شرکت در حال حاضر سایت بازاریابی و صادرات صنایع دستی با نام پیشنهادی پرشیا ارت در حال طراحی های اولیه و مطالعات بر روی بازاهای هدف و امکان سنجی می باشد. سهامدارن شرکت سهامدار یک و دو و سه می باشند.

چشم انداز تاکید بر لزوم افزایش توجه به خلاقیت و نو اوری در خلق صنایع دستی چرا که صنایع دستی نقش مهمی در تمرکز زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در شهرها ایفا می کند و توجه به راه اندزی شرکتهای بزرگ تولیدی و حمایت از این شرکتها که یکی از ضروریات در حوزه صنایع دستی است. و همچنین شناسایی شرکتهای مستعد صادراتی برای همکاری بیشتر.

ماموریت ماموریت پرشیا ارت معرفی صنایع دستی مناطق مختلف ایران جهت فروش در کشورهای همسایه و بازارهای بین المللی است.

اهداف برند سازی: یکی از مهمترین ضرورتهای کنونی برای صنایع دستی کشور است که عدم توجه به این مهم مساوی با عدم داشتن توانایی لازم برای حضور در بازارهای جهانی و رشد و توسعه اقتصادی داخلی کشور خواهد بود. ایجاد اشتغال پایدار در شهرها : صنابع دستی نقش مهمی در تمرکز زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در شهرها دارد. شناسایی بازارهای نوظهور برای صادرات صنایع دستی ارائه کالاهای با کیفیت با بسته بندی مناسب کالا ایجاد پایگاه اطلاع رسانی توانمد و جامع

معرفی محصولات گلیم پارچه های قلم کاری خاام صنایع دستی مینیاتور خاتم کاری منبت کاری تابلو فرش جاجیم و...

محصولات جایگرین: اعم از فرش و گلیم و... که پرشا ارت امکان معرفی بهتر محصول و حذف واسطه که منجر هب کاهش قیمت و باشناسایی کارگاههای تولیدی که با کیفیت بهتر و قیمت کمتر محصول را تولید می کنند نسبت به محصولات جایگزین باعث عرضه محصولات با کیفیت بهتر و قیمیت کمتر می شود و نیز امکان مشاوره در خرید را برای خربداران فراهم می کند.

تحلیل صنعت صنایع دستی ویژگی هایی چون دارا بودن ارزش افزوده بسیار بالا ، تامین مواد اولیه مصرفی از منابع داخلی، نیاز به سرمایه اندک، برخورداری از ابزار کار ساده و بازار جذاب فروش محصولات ،سبب افزایش تولید ناخالص ملی ، افرایش درامد سرانه، توسعه صادرات ، کسب درامد ارزی،جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها،توسعه توریسم و مبادلات فرهنگی وافزایش سطح مشارکت اقتصادی زنان می گردد.


تحلیل بازار مطالعه و بررسی کالاهای پرفروش که بیشتر مورد تقاضای مشتریان بوده است و بررسی شرکت های موفق در زمینه صادرات صنایع دستی و همچنین جستجوی بازارهای جدید

تحلیل رقبا یکی از مهمترین چالشهای صادرات صنایع دستی وجود رقبایی است که در سال های اخیر در بازارهای جهانی قدرت یافته و رقابت را در این بخش مشکل کرده است که میتوان به ورود رقبا به بازارهای بین المللی و عرضه صنایع دستی ایران با قیمت کمتر اشاره کرد :به عنوان نمونه کمپانی فرش هنان ییلونگ چین در پایگاه اطلاع رسانی خود در سال 2012 رسما اعلام کرده که تنها در یک بسته صادراتی خود به امریکا 53 تخته فرش دستباف ایرانی را با همین عنوان یعنی فرش دستباف ایرانی از فرودگاه پکن روانه بازارهای امریکای شمالی کرده است .آثار و صنایع دستی هندی و چینی در ایران نیز بازار پررونقی دارند که فرصت را از صنایع دستی ایرانی سلب کرده است .آثار و صنایع دستی هند و پاکستان و چین در انواع مختلف در همه بازارها به وفور عرضه می شود.وضعیتی که سبب رقابت نابرابر و خفگی صنایع دستی و سنتی ایرانی شده است.

تدوین استراتژی ما باید برای کالاهای موجود صنایع دستی بازارهای جهانی مناسبی پیدا کنیم و از سوی دیگر باید به این موضوع توجه شود که کالاهای مورد نظر بازارهای جهانی و متناسب با سلایق آن ها را در داخل کشور تولید کنبم.درکل باید در تدوین استراتژی صنایع دستی ، شناخت بازار هدف و عرضه به موقع محصولات را مورد توجه قرار داد. موانع و مشکلات عبارتند از: استاندارد نبودن تولید محصولات مواد اولیه صنایع دستی و فضای کارگاهی عدم بسته بندی مناسب نبود آشنایی توریست های خارجی با صنایع دستی کشور نبود توجه به بازاریابی الکترونیکی با توجه به اهمیت آن نبود برنامه ریزی تولید وفروش و هماهنگی بین تولید کنندگان و صادر کنندگان راهکارها : تبلیغات در رسانه های گروهی ، مراکز فرهنگی هنری توجه به بازاریابی الکترونیکی توجه به فناوری اطلاعات در بازاریابی عقد قرارداد با سازمان آموزش و پرورش استان جهت آموزش دانش آموزان حضور مستقیم در نمایشگاههای خارجی و شناساندن صنایع دستی کشور

مراحل توسعه محصولات میتوان با معرفی هنرهای منحصر به فرد و جدیدی که در سال های اخیر توسط هنرمندان و متخصصان بعضی از رشته ها ایجاد شده است که به دلیل ابداع و خلاقیت بالایی که دارند این امکان را به ما می دهد که تا در این بخش از رقبای خود پیشی بگیریم و محصولات جدید و تازه ای را در طی 2 سال آینده به بازار عرضه کنیم و همچنین با جذب گردشگران بتوانیم خدمات گردشگری را به سابت اضافه کنیم.

تحلیل ریسک : عدم شناخت کافی بازارهای جدید هدف که منجر به عدم استقبال توسط مشتریان و کاهش فروش می شود. تولید طرح های جدید و عدم مطابقت با سلایق مشتریان که منجر به کاهش سفارش و خرید توسط مشتریان می گردد.








|}