وب سایت فروش محصولات و لباس مخصوص جوانان: تفاوت میان نسخه‌ها

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «== خلاصه اجرایی == با توجه به افزایش روز افزون کاربران اینترنت در ایران ، این ف...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۲: خط ۲۲:


== معرفی محصولات و خدمات ==
== معرفی محصولات و خدمات ==
محصولات و خدمات بايستي بدون در نظر گرفتن اين که مشتري با آن آشنا هست يا نه، توصيف شود. اين قسمت پاسخ به اين سوالات است:
کفش،کت،پیراهن،شلوار،کیف،کلاه،تی شرت،لباس و دامن،عینک،ساعت،...
* محصولات و خدمات دقيقاً چه هستند و چه نيستند؟
* چه کسي آنرا مي خرد و چرا؟
* ويژگي منحصر به فرد آن ها چيست؟
* مزاياي حاصل از خريد آن ها چيست؟
* چه کاربردهايي دارد؟
* محصول در کدام مرحله از عمر خود قرار دارد؟
* تمامي مراحل توليد از ابتداي تحقيقات تا توليد انبوه را بصورت يک برنامه زماني نشان دهيد.


== محصولات جایگزین ==
در اين زير بخش مشخص مي نماييد که محصولات جايگزين محصول شما چه هستند و مزاياي رقابتي (قيمت، کيفيت، ...) محصول شما نسبت به آن ها چيست و بالعکس


== تحلیل صنعت مادر ==
== تحلیل صنعت مادر ==
در اين قسمت بايستي صنعت مادر محصول خود را شناسايي و آن را تحليل کنيد. به عنوان مثال صنعت مادر توليد بيسکويت مي تواند توليد مواد غذايي باشد.
پوشاک به معنای عام کلمه که شامل تمام رسته های پوشاک از قبیل مردانه، زنانه و بچه گانه با کاربری های مختلف لباس اجتماع، لباس خانه، مجلسی و مزونی می گردد، جزو کالاهای مصرفی است و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که مصرف پوشاک هم در قالب نیاز واقعی قابل تعریف است و هم اینکه به دلیل ارتباط با مد و توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات، با نیاز روز مرتبط است.
* صنعتي که ما در آن کار مي کنيم, چگونه تعريف مي شود؟
* چگونه اين صنعت تقسيم بندي مي شود و چگونه هر بخش تعريف مي شود؟
* روندهاي جاري و توسعه مهم آن چيست؟
* بزرگترين و مهمترين بازيگردانان آن چه کساني هستند؟
* چه مسائلي را تجربه مي کند؟
* چه پديده هاي ملي و بين المللي آن را تحت تاثير قرار مي دهند؟
* پيش بيني رشد آن چقدر است؟
از آنجا که صنعت مورد نظر شما زيرمجموعه صنعت مادر است، با تحليل آن مي توان آينده صنعت مورد نظر شما را متصور شد.


== تحلیل صنعت خود ==
== تحلیل صنعت خود ==

نسخهٔ ‏۱۱ نوامبر ۲۰۱۶، ساعت ۰۷:۰۴

خلاصه اجرایی

با توجه به افزایش روز افزون کاربران اینترنت در ایران ، این فضا برای کسب و کار ها ،به ویژه کسب و کار های مد و لباس شرایطی را فراهم نموده تا در عین بهینه و به صرفه بودن ، فعالیت ها بتوانند بیش از پیش کار خود را گسترش داده و درآمد زایی کنند. برعکس تصور افراد زیادی که فروش لباس را در این فضا به دلیل محدودیت های زیاد مناسب نمی دانند ، باید اشاره کرد که با جستجوی کلماتی همچون online shop یا online store ، شاهد صدر نشینی و انبوه فروشگاه های لباس در صفحات ابتداییه گوگل هستیم و این به معنای طرفداران زیاد مد و پوشاک در فضای اینترنتی است. در ایران به دلیل رقبای کمتر ، می توان از این فضا بهتر استفاده نمود و از قدم های خود اطمینان بیشتری حاصل کرد . بر این اساس سایت Style Javan برای عنوان پروژه کسب و کار در نظر گرفته شده حوزه فعالیت این وب سایت فروش لباس و محصولات مرتبط با جوانان است که خریداران این وب سایت از کل کشور می توانند با مراجعه به سایت سفارش خرید بدهند.این وب سایت زیر نطر یک شرکت با مسولیت محدود است. این شرکت برای توسعه کسب و کار این وب سایت در نظر دارد در نمایشگاههای مد و لباس در کل کشور برگزار می شود شرکت کند. و همچنین با استفاده از محیط اینترنت شبکه بازاریابی خود را گسترده کند. و انتظار می رود این شرکت درآمد زیادی در سالهای مالی دوم و سوم کسب کند.

معرفی شرکت (تصویر شرکت)

فروشگاه اینترنتی Style Javan فعالیت خود را از تاریخ 1396/01/01 آغاز خواهد نمود. این وب سایت زیر نظر یک شرکت با مسولیت محدود است


چشم انداز

ایجاد شعب فروش فیزیکی در شهرهای پر جمعیت کشور در 3 سال آینده و ارسال سفارشات در کمتر از 12 ساعت به همه مناطق ایران


ماموریت

اولین مسئولیت Style Javan این است که جوانان و نوجوانان این وب سایت را به عنوان یک کسب و کار مشتری مدار بپذیرند. که رضایت مشتری کلید موفقیت است و تلاش این شرکت بر این است که کفیت خدمات به مشتری در بالاترین سطح باشد و همچنین محصولات با کیفیت بالایی به مشتری ارایه کند. و یک ماموریت اجمتاعی که حفظ محیط زیست و رشد اقتصادی است مد نظر شرکت است.

اهداف

  • ایمن سازی سرمایه گذاری های انجام شده با استفاده از استراتژی های بدهی و سرمایه گزاری
  • ایجاد بازاریابی گسترده از طریق بستر اینترنت و استفاده از طرح های فروش برای گسترش فروش 20 درصدی برای هر سال
  • بر اساس پش بینی های انجام شده برگشت سرمایه اولیه طی 3 سال آینده

معرفی محصولات و خدمات

کفش،کت،پیراهن،شلوار،کیف،کلاه،تی شرت،لباس و دامن،عینک،ساعت،...


تحلیل صنعت مادر

پوشاک به معنای عام کلمه که شامل تمام رسته های پوشاک از قبیل مردانه، زنانه و بچه گانه با کاربری های مختلف لباس اجتماع، لباس خانه، مجلسی و مزونی می گردد، جزو کالاهای مصرفی است و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که مصرف پوشاک هم در قالب نیاز واقعی قابل تعریف است و هم اینکه به دلیل ارتباط با مد و توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات، با نیاز روز مرتبط است.

تحلیل صنعت خود

در اين قسمت پس از آنکه جايگاه صنعت مادر مشخص گرديد، بايستي جايگاه صنعت خود را در صنعت مادر مشخص کرده و آينده صنعت خود را ترسيم نمائيد. همچنين در اين قسمت بايستي، محصول خود را از نظر تاريخچه تکنولوژي مورد بررسي قرار دهيد و اينکه محصول شما قبلاً با چه تکنولوژِي توليد مي شده، اکنون چه تکنولوژي آن را توليد مي کند و در آينده چگونه توليد خواهد شد و آيا تکنولوژي مورد استفاده شما در آينده نيز استفاده خواهد شد و يا احتمال منسوخ شدن آن وجود دارد.

تحلیل بازار

در دو يا چند صفحه به سوالات زير پاسخ دهيد:

  • تعريف بازار
  • اندازه بازار و ميزان رشد
  • اين شرکت پاسخگوي چه نيازهايي از بازار مي باشد؟
  • نحوه تقيسم بندي بازار
  • مشتريان هدف ما چه کساني هستند؟

(در اين قسمت مي توانيد مشتريان را طبقه بندي کنيد و آمار مربوط به هر طبقه را گزارش دهيد و اينکه شما چه سهمي از هر بخش از بازار را در نظر گرفته ايد که مي خواهيد پوشش دهيد)

  • روندهاي مهم در بازار
  • شرکت ما چه محصولات و خدماتي را عرضه مي کند؟ سبد فروش شما شامل چه محصولات ديگري است که به عنوان يک بافر جهت اطمينان از گردش پولي شرکت از آن ها استفاده مي کنيد.
  • ميزان فروش جاري و محصولات فعلي شرکت چه هستند؟
  • مرزهاي فعلي کسب و کار ما چيست؟
  • تضمين فروش شما چيست؟ آيا تفاهمنامه، پيش قرارداد يا هرآنچه مشخص نمايد که محصول شما به فروش خواهد رسيد در اختيار داريد؟
  • استراتژِ هاي معرفي، بازاريابي، فروش، قيمت گذاري و تبليغات شما چيست؟ به عنوان مثال براي بازاريابي چه استراتژِ ي هايي را مدنظر قرار مي دهيد؟ بازاريابي از طريق مصاحبه حضوري؟ روابط قوي در بازار مربوطه؟ ....

تحلیل رقبا

در يک يا دو صفحه, بايستي موقعيت محصول يا خدمت در بازار تشريح شود. اين که رقباي اصلي (بالفعل) شرکت چه کساني هستند؟ و محصولات آن ها چيست؟ چرا و چگونه محصولات و خدمات شرکت آن ها از رقبا متمايز مي شود؟ رقباي بالقوه شما چه کساني هستند؟ چه چالش ها و انگيزاننده هايي جهت ورود رقباي بالقوه به بازار شما وجود دارد.

در اين قسمت بايستي يک تحليل SWOT از شرکت خود و رقبا ترسيم کنيد. اين تحليل شامل نقاط ضعف، قوت، فرصت ها و تهديدهاي پيش روي شما و نيز رقبايتان است. (به عنوان مثال يکي از فرصت هاي شما مي تواند تحريم واردات کالايي باشد که شما قصد توليد آن را داريد و نقطه ضعف شما نداشتن پول زياد، نقطه قوت شما، داشتن پرسنلي با توان علمي بالا و ... است) اين تحليل را بصورت جدول تهيه کنيد تا امکان تحليل آن ها وجود داشته باشد. با مقايسه نقاط ضعف و قوت و فرصت و تهديد خود و رقبا، استراتژِهاي شرکت خود را در زمينه هاي مختلف براي جلوگيري از ورود رقباي بيشتر و نيز حفظ مزاياي رقابتي خود استخراج کنيد.

تدوین استراتژی

استراتژي ها جواب اين سؤال هستند كه چه عواملي در طول زمان سبب موفقيت اين فعاليت خواهند شد. براي اين منظور، ابتدا بايد نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهديدهاي خود و رقبا را تعيين کنيد سپس به کمک آن، استراتژي هاي خود را در مورد مسائل ذيل تهيه نمائيد:

  • قيمت گذاري
  • مشتريان
  • رقبا
  • بازاريابي
  • بازار هدف
  • توزيع
  • تکنولوژي
  • تبليغات
  • ماليات
  • قوانين محلي و دولتي
  • شرايط اقتصادي

مراحل توسعه محصولات

در اين قسمت مشخص مي کنيد که آيا در ادامه فعاليت خود توسعه اي را در برنامه داريد. اين توسعه ها شامل چه مواردي مي شود آيا محصول ديگري را نيز مي خواهيد در آينده توليد کنيد و يا خدمات ديگري را عرضه نمائيد؟ نحوه توسعه و گسترش آتي خود را بصورت برنامه زماني بلند مدت نشان دهيد.

تحلیل مالی

اگر طرح تجاري شما را به يک کيک تشبيه کنيم قسمت اطلاعات مالي آن بايستي همانند خامة روي آن باشد!!!

شما يک ايده تجاري خوب را طرح ريزي کرده ايد، اثبات کرديد که يک نياز واقعي در بازار وجود دارد، نشان داديد که چگونه ايده ها را اجرا مي کنيد، بيان کرديد که تيم شما آماده است که ريسک ها را مديريت کند و اکنون شما نشان خواهيد داد که هر کدامتان قرار است چه مقدار پول توليد کند.

توجه داشته باشيد، چنانچه ايده شما چندان غني نباشد، يا يک بازار خوب براي ايده شما وجود ندارد، يا از نظر اجرائي ضعيف هستيد، يا تيم مديريتي شما با کفايت نيست، طرح مالي شما محکوم به شکست خواهد شد. اگر شما تا اينجاي کار خواننده طرح را متقاعد نکرده باشيد مطمئناً با اطلاعات مالي که در ادامه خواهيد آورد نيز متقاعد نخواهد شد. با اين وجود، بسيار مهم است که اطلاعات مالي شما قوي و خوش ساختار باشد. اگر شما نتوانيد نشان دهيد که ايده شما مي تواند پول(زيادي) نصيبتان کند، خواننده بلافاصله علاقة خود را از دست خواهد داد. به منظور تدوين قسمت مالي طرح خود، قوياً توصيه مي کنم که با استفاده از برنامه توسعه و فعاليت خود، يک جدول زماني از فعاليت ها و توسعه هاي آتي خود ترسيم کنيد.

از روي جدول زماني فعاليت هاي آتي، شما مي توانيد نمودار جريان نقدي (Cash Flow) و صورت-هاي مالي (نظير صورت حساب سود و زيان و ترازنامه) را حداقل براي 3 سال آتي (و گاهي تا 5سال) تدوين کنيد.

با يک حساب سرانگشتي، حسابهاي مالي شما بايستي تا نقطه اي از آينده ادامه داشته باشد که در آن نقطه، تجارت شما به يک تعادل نسبي در انجام امور خود دست يافته باشد.در سال اول، صورت هاي مالي فعاليت ها، هزينه ها و در آمدها بايستي ماه به ماه باشد، چرا که جريان هاي نقدي در گام هاي اولية هر شروعي بحراني و حياتي است. در سال هاي دوم و سوم صورتهاي مالي بايستي به چهار قسمت در سال تقسيم شود، و در سال هاي چهارم و پنجم بصورت ساليانه بيان شود.

صورتهاي مالي خود را در 3 حالت، "محتمل ترين حالت"، "خوش بينانه ترين حالت" و "بدبينانه ترين حالت" تنظيم نمائيد. چرا که اين امکان را به شما و خواننده مي دهد تا حد بالا و پائين ريسک طرح خود و نيز ريسک پذيري و ريسک گريزي شما را کشف نمايد. مطمئن شويد که هزينه ها و درآمدهاي قسمت مالي با ساير قسمت هاي طرح تجاريتان همخواني و تناسب داشته باشد. براي مثال اگر شما گفته ايد که 3 شعبه در سال دوم راه اندازي مي کنيد ولي صورت هاي مالي نشان مي دهد که 5 شعبه، خواننده به سرعت تجانس و تطابق طرح تان را زير سوال خواهد برد.

خلاصه مالي طرح شما بايستي شرح و توضيحي بر صورتهاي مالي تان باشد، صورت هاي مالي اصلي را در ادامه ضميمه کنيد.

زمان و حجم سرمايه گذاري لازم جهت اجراي طرحتان را شرح دهيد. سپس نشان دهيد که اين يک سرمايه گذاري خوب است و اين کار را با اثبات مطلوب بودن منفعت ها، دارائي ها، نرخ بازگشت سرمايه، ... ، انجام دهيد.

در ادامه مشخص نمائيد که سرمايه لازم را چگونه تأمين خواهيد کرد. براي مثال چه مقدار از آن را خود و شرکايتان پرداخت خواهند کرد و چه مقدار از آن را از طريق گرفتن تسهيلات از بانک يا مرکز رشد تامين خواهيد نمود.

اگر بخواهيد قسمت تحليل مالي طرح تجاري خود را با جزئيات بيشتري تشريح کنيد در واقع خروجي آن يک طرح توجيهي خواهد بود.

تحلیل ریسک

در اين قسمت بايستي شاخص هايي که در طرح شما به عنوان ريسک مطرح مي شوند ليست کرده و ميزان اثر گذاري هر يک در طرح خود را آناليز حساسيت کنيد.

طرح فنی

طرح فنی بیانگر اکوسیستم طرح کسب و کار شما می باشد که در آن کلیه اجزا و سیستم های فنی (مبتنی بر تجارت الکترونیک) در ارتباط با مشتری، تامین کنندگان و سایر موجودیت های محیطی توصیف شده و چگونگی ارتباط بین آنها مشخص می شود. بنابراین یک شمای تصویری از بعد فنی برای طرح کسب و کار در این قسمت ارایه دهید.