فروش غذا با دستور تهیه سفارشی به صورت آنلاین

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
  • مــــــوضوع : فروش غذا با دستور تهیه سفارشی به صورت آنلاین
  • تهيه كننده : صبا خلیلی بروجنی


خلاصه اجرايي

امروزه با توجه به سبک زندگی و کمبود زمان امکان سفارش آنلاین غذا مزیت بزرگی برای بسیاری از ما می باشد. فرهنگ استفاده از غذاهای سالم در حال گسترش است حال آنکه دسترسی و تهیه آن زمانبر و مشکل است. ذکر این نکته نیز ضروری است که تشخیص آنکه چه ماده غذایی سالم و سودمند است ، چه خواصی دارد ، آیا برای رژیم غذایی ما مناسب است و یا برای مثال چه میزان کالری در غذای مورد استفاده ما ایجاد می کتد و با اینکه مجموع کالری غذای سفارش داده شده چه میزان خواهد شد ،واقعا دشوار و زمان بر است و باعث می شود اکثر مردم توجه به این موارد نداشته باشند.


در این طرح به دنبال تولید محصولات غذایی با کیفیت و مطابق سلیقه مشتری هستیم ، امروزه سایتهای بسیاری در زمینه سفارش غذا به صورت آنلاین فعالیت می کنند ولی منوی ثابت و محدود بدون در نظر گرفتن سلیقه و ذائقه مشتری به تنهایی نمی تواند مشتری را جذب کند، لیکن در صدد برآمدیم تا این امکان جدید را در این طرح پیاده سازی نماییم و آن را گسترش دهیم. در اين طرح مقدار کالری و ارزش غذایی تمامی مواد غذایی موجود مشخص بود و به مشتری ها این امکان داده می شود غدای خود را مطابق رژیم غذایی و ذائقه خود تهیه و سفارش دهند.

معرفي شركت (تصوير شركت)

این رستوران قرار است با مالکیت کاملاً خصوصی در شهر تهران شکل بگیرد. ساختار سازمانی این رستوران، یک ساختار بخشی به حساب می آید که هر شعبه ی آن، یک مدیر جداگانه با اختیار تصمیم گیری دارد. شعبه مرکزی این رستوران شامل ستادهای تخصصی و پشتیبانی می شود که ساختار سازمانی آن به صورت زیر است:


Chart-eres.PNG

چشم انداز

ارائه خدمات غذای سالم و باب میل مشتری در سراسر ایران و چندین کشور خارجی و دست یابی به میلیون ها مشتری در روز.

ماموريت

مأموريت این رستوران فراهم كردن غذای باب طبع و سلیقه مشتريان است. مواد تشکیل دهنده غذا به انتخاب و سلیقه مشتری بوده و مشتری ها این امکان داده می شود غدای خود را مطابق رژیم غذایی و ذائقه خود تهیه و سفارش دهند.

اهداف

اهداف مالی

• بازگشت کامل سرمایه در سال دوم

• کسب درآمد در سال چهارم به میزان 2 برابر 3 سال اول


اهداف پرسنلی

• افزایش به کارگیری آشپز و پرسنل خلاق و متبحر در زمینه آشپزی مدرن از 10 نفر به 30 نفر در سال اول فعالیت


اهداف فروش و بازاریابی

• قبول سفارش غذا در کلیه مناطق شهر تهران در سال دوم

• قبول سفارش غذا در 5 شهر بزرگ ایران در سال چهارم

• ارائه نرم افزار موبایل در سال اول فعالیت

• رسیدن به 100 مشتری در روز در سال اول

• افزایش تنوع در حق انتخاب مواد تشکیل دهنده غذا در سال دوم نسبت به سال اول

• افزایش سه برابری آمار بازدید کنندگان سایت در سال دوم نسبت به سال اول


سایر اهداف

• بهره گیری از ابزار جستجو جهت یافتن غذای مورد نظر در کوتاه ترین زمان ممکن

• یافتن مناسب ترین قیمت با توجه به سطح بودجه بدون صرف وقت

• امکان تحویل سفارش در زمان دلخواه

• پرداخت هزینه سفارش به صورت آنلاین و با همکاری بانک های کشور یا به صورت پرداخت در هنگام تحویل

• قابلیت تهیه فهرست علاقه مندی ها و ثبت سفارش بر اساس آن به جهت صرفه جویی در وقت

• امکان ثبت منوی مورد علاقه مشتریان و به اشتراک گذاشتن آن

معرفي محصولات و خدمات

محدوده فعالیت

محدوده ی فعالیت ما شامل ارائه غذاهای سالم با بهترین و تازه ترین مواد غذایی تشکیل دهنده همراه با جزئیات کامل از ارزش غذایی مواد اولیه استفاده شده است .


ویژگی های متمایز کننده ی محصول

محصول ما اولین بار است که در کشور ارایه می گردد ، طبق داده های بدست آمده از Google Trends در مورد دو موضوع " مواد غذایی با ترکیبات سالم" در بازه زمانی ژانویه 2004 تا نوامبر 2016 (شکل-1) و "غذای سالم" در بازه زمانی نوامبر 2011 تا نوامبر 2016 (شکل-2) درخواست و نیاز به غذاهایی با ترکیبات سالم رو به افزایش می باشد و با توجه به اینکه یکی از شعارهای اصلی ما ارائه غذاهای سالم می باشد ، این امر یک مزیت رقابتی به شمار می رود.


[[پرونده:||وسط|700px]] شکل-1


مهمترین مزیت رقابتی ما امکان انتخاب مواد تشکیل دهنده غذا به صورت سفارشی ، اطلاع کامل از ویژگی های مواد غذایی نظیر مقدار کالری ، ارگانیک یا غیر ارگانیک بودن است. بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از وب سایت Technomic در مورد توجه به غذاهای سالم (شکل-3) ، میزان شفافیت منو رستوران ها و درج شدن ارزش غذایی مواد تشکیل دهنده می تواند مزیت رقابتی به شمار رود.


Food.PNG

شکل-3


محصولات ما مناسب هر محدوده سنی با هر سلیقه ای است و بیشتر مورد استقبال و توجه افراد شاغل ، جوانان و ورزشکاران خواهد بود. مهمترین ویژگیهای متمایز کننده ما عبارتند از :


o وجود امکان انتخاب مواد تشکیل دهنده در غذا به صورت گرافیکی به مشتری کمک می کند تا غذای موردنظر را بهتر تصور کند و با ویژگی های آن آشنا شوند.

o تنوع منوی غذاهای عرضه شده که تمامی مواد تشکیل دهنده آن با انتخاب مشتری است.

o نوآوری موجود در تنوع منوی رستوران، پتانسیل بالایی را برای جذب تبلیغات ایجاد میکند.

o پوشش سلیقه تمامی رده های سنی برای تمامی اعضای خانواده.

o کاربرانی که به عنوان مشتری ویژه ثبت نام می کنند، علاوه بر استفاده از خدمات مشتریان عادی، می توانند از تخفیف های ویژه ای که در سایت ارائه می شود نیز بهره مند شوند.

o ویژگی استثنایی محصول ما سرعت در آماده سازی، کیفیت بالا ، طعم و قیمت مناسب است.

محصولات جايگزين

تحليل صنعت مادر

صنعت فرآوري مواد غذایی بزرگترین صنعت در آمریکا و بیشتر کشورهاي توسعه یافته است. این صنعت در کشورهاي در حال توسعه از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و درکشورهاي توسعه نیافته نیز داراي پتانسیل بالایی است. صنعت غذا بسیار پایدار بوده و بدلیل اینکه برطرف کردن نیاز اساسی و همیشگی انسان یعنی نیاز به غذا و مواد تغذیه اي را در حیطه عمل خود دارد داراي پتانسیل رشد پیوسته و بالایی میباشد.

تجارت جهانی در طول چند سال اخیر تغییرات زیادي داشته است که این مسئله در مورد صنعت غذا به طور قابل ملاحظه اي به چشم میخورد. افزایش درآمد سرانه و سرعت رشد جمعیت در مناطق شهري کشورهاي توسعه نیافته، سبب ایجاد تقاضا براي حجم بالایی از مواد غذایی فرآیند شده با قیمتی قابل قبول گشته است . در حال حاضر، سلامت و امنیت محصولات غذایی جزئی از خواسته هاي مصرف کنندگان است و صنعت غذا با شدیدتر کردن قوانین و استانداردهاي ملی و بین المللی، به این نیاز مصرف کنندگان پاسخ داده است.


غذاخوری یا رستوران نوعی بنگاه است که در آن خوراک و نوشیدنی ارایه و در همانجا صرف می‌شود. مطلوبیت خوراک ارایه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و... می‌تواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد.

ایران با داشتن تنوع غذایی و پیشینه ی درخشان در امر آشپزی و طبخ غذا، می تواند جایگاه مناسبی در این عرصه داشته باشد. صنعت رستوران در ایران بسیار بکر است با آن که غذا مساله مهمی در زندگی روزمره ما ایرانی‌ها به شمار می‌آید، اما نسبت به آن نوعی بی‌تفاوتی داریم و عمیق با این صنعت که در دنیا لوکس، متنوع و پیچیده است، برخورد نمی‌کنیم. صنعت رستوران‌داری بسـیار پر ریسک است. یک مطالعه در دانشگاه کرنل آمریکا (Cornell) که معتبرترین دانشگاه برای صنعت مهمان‌نوازی (Hospitality Industry) در دنیاست، نشان می‌دهد که تقریباً یک چهار رستوران‌هایی که به تازگی راه‌اندازی می‌شوند، در همان سال اول افتتاح ورشکست می‌شوند. جالب اینجاست که بدانید این نسبت در سال دوم دو برابر است! این یعنی نیمی از رستوران‌هایی که در سال دوم افتتاح خود هستند در معرض ورشکستگی قرار دارند. البته باید در نظر داشت این پژوهش در آمریکا انجام شده ولی نتایج در ایران هم تفاوت آنچنانی ندارد. رشد بسیار زیاد رستوران‌های سطح شهر تهران و بسیاری از شهرهای بزرگ، نزدیک به اشباع شدن این صنعت را نیز گوشزد می‌کند و هر چه به این سمت حرکت کنیم، کار رستوران‌دارهای تازه‌کار سخت‌تر و پیچیده‌تر میشود.


از آنجا که طی سال های گذشته، رستوران داری در سراسر جهان با رشد چشمگیری روبرو بوده است، توجه به پیدایش این شغل، روند توسعه یافتگی آن به مرور زمان و عوامل و انگیزه های این توسعه، برای دستیابی به تجربه های ارزنده در این زمینه دارای اهمیت بسیار است. نگاهی گذرا به منابع تاریخی نشان می دهد تهیه ی غذا و گرداندن کافه از نخستین شغل های کهن در تاریخ بشری است. بسیاری از منابع تاریخی سابقه ی تامین غذای مسافران را به چهار هزار سال پیش از میلاد مسیح در روم و یونان باستان نسبت می دهند. برخی مورخان نیز سابقه ی رستوران و غذا خوردن در بیرون از خانه را همزمان با ساخت شهرها و گسترش شهر نشینی دانسته اند. در همین چارچوب لزوم توجه به پیشرفت در زمینه ی رستوران داری برای همگامی با کشورهای پیشگام در ایجاد رستوران های مجهز و مدرن و پیشرو در امر جذب مشتری احساس می شود. در حال حاضر جایگاه ایران در زمینه ی رستوران داری نسبت به دیگر کشورها جایگاه ضعیفی دارد و تقلید و نوآوری نکردن در رستوران ها و فست فودها عاملی برای محدودیت مراجعان و مردم در حق انتخاب می باشد. برجسته شدن در صنعت رستوران داری در ایران بسیار دشوار اما حفظ این موقعیت دشوارتر است؛ مانند ورزشکاری که یک سال زحمت می کشد و قهرمان دنیا می شود اما برای حفظ آن باید سال ها تلاش کند. رستوران داری فقط یک حرفه نیست بلکه می توان آن را به عنوان صنعتی پویا برشمرد.

تحليل صنعت خود

تحليل بازار

انواع و ویژگی های بازار در حوزه رستوران داری

رستورانهای تمام سرویس(Full service restaurants)

رستورانهای تمام سرویس همان رستورانهایی هستند که زمانی که کسی برای تفریح می خواهد در رستورانی غذایی بخورد به آنها می رود. در این رستورانها از میهمانها دعوت می شود که سر میزی بنشینند و پیشخدمت از آنها سفارش غذا و نوشیدنی می گیرد. علاوه بر کارکنان آشپزخانه، این رستورانها تقریباً همیشه افرادی را استخدام می کنند که به عنوان میزبان، پیشخدمت و متصدی بار فعالیت می کنند. رستورانهای تمام سرویس خود به دو گروه عمده تقسیم می شوند؛ رستورانهایی که به آنها fine dining یا غذاخوری خوب گفته می شود و رستورانهایی که به آنها casual dining یا غذا خوری ریلکس گفته می شود. هر یک از این دو نوع در این قسمت مورد بررسی قرار گرفته اند:


غذاخوری خوب یا fine dining

رستورانهایی هستند به اصطلاح بسیار با کلاس تجملاتی تر از سایر رستورانها بوده و بهترین کیفیت و سرویس را در بین تمام انواع رستورانها ارائه می نمایند. این رستورانها معمولاً با دکوراسیون بسیار زیبا و خاص، سرآشپزهای معروف و غذاهای خاص در نگاه مشتریان ارزش پیدا می کنند. برخی از خصوصیات این نوع رستورانها عبارت است از:


• قیمت: بهای هر وعده غذای اصلی در این نوع رستورانها عمدتاً بیش از 20 دلار می باشد.

•سبک سرویس دهی: دارای بهترین سرویس دهی می باشند. پیشخدمت های این رستورانها بسیار با تجربه و آموزش دیده بوده و دانش خوبی در مورد غذاها و انواع نوشیدنی ها دارند که آنرا در اختیار مشتریان می گذارند.


• فضا: فضای این رستورانها نقش اساسی در ارزشی دارند که مشتریان برای رستوران قائل می شوند. نوردهی فضا بسیار آرامش بخش است. موسیقی مناسبی در محل گذاشته شده است و دکوراسیون زیبا است. به طور کلی، تمام هدف این رستورانها این است که تجربه غذاخوری بی نظیری را برای مشتریانشان بوجود آورند.


• چالش ها: شرایط بد اقتصادی بیشترین ضرر را به این نوع رستورانها می زند. مردم زمانی که نمی توانند هزینه خوردن غذا در این رستورانها را تأمین کنند، آنرا از بودجه خود حذف می کنند. در عین حال این رستورانها همیشه باید سطح بالای کیفیت و سرویس دهی خود را در تمام زمینه ها حفظ نمایند.

• مزایا: یکی از مزایای داشتن این نوع از رستورانها این است که مدیران و سرورها بسیار با تجربه بوده و علاقه زیادی دارند که سابقه کاری خوبی برای خود در این نوع رستورانها درست کنند.

غذاخوری کژوال یا casual dining

رستورانهایی هستند با قیمت های متوسط در محیطی ریلکس. این رستورانها معمولاً برای افراد بیشتری قابل دستیابی هستند و عمدتاً هدف آنها جذب خانواده ها می باشد. در اکثر رستورانهای این دسته هم مشابه دسته قبل پیشخدمت از مشتری سفارش غذا و نوشیدنی می گیرد اگرچه در برخی از انواع این رستورانها غذا به صورت بوفه سرو می شود و پیشخدمت از مشتری سفارش نمی گیرد. معمولاً دکوراسیون، کیفیت غذا و سرویس دهی در این دسته از رستورانها به شاخصی رستورانهای گروه قبل نیست. برخی از خصوصیات این گروه عبارتند از:

• قیمت: بهای غذا در این رستورانها عمدتاً در محدوده 10 تا 15 دلار می باشد که میزان آن به ناحیه قرارگیری رستوران خیلی بستگی دارد. به ندرت بهای غذاهای اصلی در این رستورانها به بیشتر از 20 دلار می رسد.

• سرویس دهی: مشتریان با راهنمایی میزبان به سر میز می روند. میزبان آیتم های موجود در منو را شرح داده و سفارش ها را می گیرد. سبک سرویس دهی میزبان برخلاف گروه قبل خیلی رسمی نمی باشد. اگرچه میزبان ها در اطراف مشتریان ریلکس تر هستند اما مشتریان همچنان سطح خوبی از حرفه ای بودن و سرویس دهی را در طی غذاخوردن از جانب میزبان ها حس می کنند.


• فضا: محیط این رستورانها عمدتاً مناسب خانواده ها بوده و دکوراسیون های رنگی و یا پوسترهایی با سبک خاص بر دیوارها نصب می باشد. مشابه با رستورانهای خوب، این رستورانها هم می توانند در یک نوع غذای مربوط به یک محل و یا ملیت خاص و یا در انواع مختلفی از آنها تمرکز داشته باشند. معمولاً فضای رستوران را منوی آن به نحوی تعیین می کند.


• چالش ها: این رستورانها معمولاً رقابت سختی با رقیبانشان دارند. بسته به پیچیدگی های خاص قیمتی منوی غذایشان و نیز محیط رستوران، آنها هم می توانند با رستورانهای fine dining در رقابت باشند و هم با رستورانهای fast-casual. بنابراین تمام تمرکز فعالیت های بازاریابی آنها باید بر روی تفاوتهای خاص آنها با رقبایشان باشد.

• مزایا: مزیت عمده این رستورانها این است که معمولاً می توانند نسبت به رستورانهای fine dining قشر وسیعتری از مشتریان را جذب نمایند. این نوع رستورانها بخصوص از این جنبه جذاب هستند که برای خانواده هایی که بچه دارند قابل دسترسی می باشند.

رستورانهای فست کژوال (Fast-Casual Restaurants)

این نوع رستورانها عملاً بین رستورانهای تمام سرویس و فست فودها قرار می گیرند. نام دیگر آنها quick-casual و یا سرویس محدود (limited-service) می باشد. این نوع رستورانها معمولاً با نوع سرویس دهی و کیفیت غذایشان شناخته می شوند. معمولاً برداشت عمومی از این رستورانها این است که غذایی با کیفیتی بهتر از فست فودها اما با قیمتی مناسب تر ارائه می کنند. برخی از خصوصیات این رستورانها عبارتند از:

• قیمت: معمولاً سعی این رستورانها این است که غذایشان را بین 7 تا 10 دلار به مشتری بفروشند. معمولاً سعی می کنند منوی محدودی داشته باشند و آیتم هایی را هم به صورت ترکیبی به آن اضافه نمایند.

• سبک سرویس دهی: در این رستورانها مشتری به محلی که صندوقدار قرار دارند رفته و غذای خود را از منویی سفارش می دهد. در برخی از این رستورانها مشتری می تواند غذا را اول انتخاب کرده دریافت کند و بعد پولش را پرداخت نماید. مشابه با رستورانهای فست فود، در این رستورانها نیز سرعت و راحتی جنبه های مهمی از رستوران هستند. اگرچه بحث هایی در این رابطه وجود دارد اما برداشت عموم این است که کیفیت غذا در این نوع رستورانها بهتر از رستورانها فست فود می باشد.

• فضا: مشابه با هر رستوران دیگری در این نوع رستوران هم اجزای منوی رستوران و محیط آن اثر زیادی بر نحوه عملکرد رستوران دارد. برخی از آنها بسیار محیط ابتدایی دارند. برخی از رنگها و تابلوهای مختلف برای نمایش دادن سبکشان استفاده می کنند و سعی می کنند فضای متفاوتی را ایجاد نمایند. نوردهی و موسیقی هم در ساختن فضای مناسب اثر گذار می باشد.

• چالش ها: بر خلاف رستورانهای تمام سرویس، این رستورانها با جابجایی های زیادی در بین کارکنان خود مواجه هستند. جابجایی مداوم مدیریت می توانند بر موفقیت رستوران اثر زیادی بگذارد به این دلیل که کارکنان سطح تعهدی که در رستورانهای تمام سرویس وجود دارد را در این نوع از رستورانها نمی بینند. بر اساس مطالعات صورت گرفته ساندویچ فروشی ها و پیتزایی های فست کژوال (fast casual) بیشترین جابجایی کارکنان را در بین تمام انواع رستورانها تجربه کرده اند.

• مزایا: انواع و اقسام غذاها را می توان در این مدل رستوران ارائه کرد و تنوع این رستورانها بسیار زیاد می باشد. می شود با ارائه قیمت های مناسب مشتریان بسیار زیادی را جذب کرد. بسیاری از آنها اجازه ارائه مشروبات الکلی(در کشورهایی که منع مصرف در ملع عام ندارند) را هم پیدا کرده و می توانند در عین حال که به دانش آموزان و خانواده ها سرویس می دهند به کسانی که علاقه مند به نوشیدن مشروبات هستند هم سرویس بدهند. اعتقاد عمومی بر کیفیت بهتر غذا در این نوع رستورانها نسبت به فست فودها هم اثر خوبی بر موفقیت آنها دارد.


رستورانهای سرویس سریع (Quick service)

این نوع رستورانها بر مبنای راحتی و سرعت سرویس بنا شده اند. رستورانهای فست فود هم در این دسته قرار می گیرند اگرچه همه رستورانهای سرویس سریع، فست فود نیستند. خصوصیت این نوع از رستورانها عبارت است از دکوراسیون ساده، غذای ارزان و سرویس سریع. • قیمت: ارزان قیمت ترین غذاها در این نوع رستورانها یافته می شوند که معمولاً کمتر از 6 دلار می باشند. معمولاً غذاهای ترکیبی هم ارائه می کنند که در آنها نوشیدنی و خوردنی های جانبی با غذای اصلی گروه شده است. البته هر کدام از این نوشیدنی ها و خوردنی های جانبی به صورت جداگانه هم قابل سفارش دادن هستند.

• سبک سرویس دهی: در این رستورانها معمولاً یک یا چند صندوقدار هستند که سفارش ها را دریافت می کنند. منوهای غذا بر دیوار و یا از سقف آویزان شده است. غیر معمول نیست که محلی برای سفارش و دریافت غذا بدون نیاز به پیاده شدن از ماشین (drive thru) در این رستوران ها وجود داشته باشد.

• فضا: در مقایسه با رستورانهای تمام سرویس، این رستورانها معمولاً فضای ساده تری برای خوردن غذا دارند که دکوراسیون بسیار کمتری دارد. رستورانهای زنجیره ای سرویس سریع خیلی به سختی می توانند حس و نگاه خاصی به رستورانشان را در مشتریان بوجود بیاورد.


• چالش ها: مشابه با رستورانهای فست کژوال، این رستورانها نیز با جابجایی های زیادی بین کارکنانشان روبرو می شوند. تغییرهای مداوم در مدیریت و مالکیت رستوران در کنار تمایل بسیار زیاد نیروی کار جوان برای جابجایی، نرخ جابجایی در این نوع بیزنس ها را به شدت بالا می برد. کافی شاپ ها که به نوعی رستورانهای سرویس سریع محسوب می شوند مثال خوبی از این جنبه می باشند. آمارها از یک مطالعه صورت گرفته در طی سه سال نشان می دهد که هفتاد درصد کافی شاپ ها در طی سه سال مالکیت شان تغییر کرده است.

• مزایا: سرعت سرویس دهی و یکنواختی محصولات مهمترین عوامل موفقیت این رستورانها محسوب می شود.



مشتریان هدف

جنسیت

تفاوت معنا داری بین زن و مرد وجود ندارد ولی کفه ترازو به سمت خانم ها سنگین تر است.


محدوده سنی

در این بازار هیچ گونه محدوده سنی وجود ندارد، افراد در هر سن و سالی متقاضی رستوران رفتن هستند. اگرچه بیشتر قشر جوان طرفدار غذای بیرون میباشند.


سطح در آمد

بسته به نوع رستوران افراد با سطح درآمد های متفاوت به رستوران مراجعه می کنند. در کل افراد با سطح درآمد متوسط و بالا بیشتر متقاضی رستوران می باشند.


وضعیت تاهل

عموما طرفداران رستوران هم افراد مجرد و هم افراد متاهل هستند که برای گذران وقت و تفریح با دوستان و خانواده به رستوران مراجعه میکنند.


فعالیت، شغل

افراد شاغل و یا عموما افرادی که مشغله کاری زیادتری دارند بیشتر به سمت غذای بیرون و سفارش اینترنتی روی می آورند. همچنین امروزه با پیشرفت روزافزون صنعت و مدرنیزه شدن زندگی، این نیاز دیده می شود.


محل زندگی

خرید از طريق اينترنت، محدوديت مكاني ایجاد نمی کند و مشتریان مي تواند در هر مكاني با استفاده از اينترنت، غذای خود را سفارش دهند.

تحليل رقبا

سایتهای فروش و سفارش غذایی که در حال حاضر در کشور ما فعال می باشند در واقع بعنوان یک واسط عمل میکنند. همچنین در این رستوران ها امکان انتخاب مواد تشکیل دهنده در غذا امکان پذیر نمی باشد و مشتریان صرفا غذاهایی را که در داخل منوی رستوران می باشند می توانند انتخاب و سفارش دهند. سایتهایی مثل:

www.farsifood.com

www.zoodfood.com

www.reyhoon.ir

www.garson.ir


جدول SWOT

Food-swot.PNG

تدوين استراتژي

مراحل توسعه محصول

تحليل مالي

تحليل ريسك

طرح فني