صفحه جدید

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو

خلاصه اجرایی (طرح تجاری)

در دنیای امروزی اینترنت باعث شده است تا بسیاری از افراد نیاز های اساسی خود را از پایانه ارتباطی تهيه و تامین نمایند و مانند گذشته نیست که برای کوچکرین امور به خارج از محيط کار و زندگی خود مراجعه نمایند، همچنين گسترش تجارت الکترونيک در سالیان اخير باعث شده تا اعتماد جامعه نسبت به استفاده از اين خدمات بیشتر شود.
یکی از نياز های روز مره شهروندان نیاز به خدمات تعمیر، نگهداری، نصب تجهيزات مورد استفاده می باشد، فرض نمایید در محیط کار خود نياز به تعمير پرینتر می باشيد، اولین چيزی که به ذهن شما خواهد رسید مراجعه به اينترنت و یافتن مراکز و افرادی است که در اين زمينه خبره بوده و در مرحله دوم تماس با آنها جهت مراجعه و تعمير پرینتر معیوب شما می باشد، همين سناریو را می توان در تمام کارهای روزمره خود تعمیم دهید.
سفارش آنلاین خدمات خدمتی است که در کشور های توسعه یافته و جوامعی که هر خدمت به صورت تخصصی ارائه می گردد از اقبال بیشتری بر خوردار می باشد.
ایده سفارش آنلاین خدمات در بر دارنده تجارت الکترونيک B2C،B2B و C2C خواهد بود، در اين طرح به دنبال راه اندازی کسب و کار الکترونيکی هستيم که به صورت واسط خدمت گذاران و افراد نيازمند به خدمت را مرتبط خواهد نمود و با روش های در نظر گرفته درون اين کسب و کار به درآمد زایی خواهم رسید.

سناریوی ساده شده طرح سفارش آنلاین خدمات به شرح ذیل می باشد :
شرکت ها و افراد خبره در زمینه خدمات در پرتال ثبت نام و جزئیات کسب و کار خود را معرفی می کنند، شما به عنوان مشتری نیاز به یک نوع خدماتی دارید، در ابتدا با مراجعه به پرتال طراحی شده نوع خدمت خواسته شده خود را جستجو و با فیلتر نمودن جزئیات، افراد و شرکت هایی که توانایی ارائه آن خدمات را دارند را شناسایی و با توجه به مقایسه های صورت گرفته توسط پرتال،نظرات مشتریان قبل و بررسی شخصی یک یا چندین گزینه را انتخاب و جزئیات خدمات را ثبت می نمایند تا پس از چانه زنی های احتمالی در مورد قیمت و نياز ها و موافقت اولیه در اسرع وقت خدمات مورد نظر خود را دریافت نمایند
در اين طرح به دنبال مکانيزه نمودن مراحل ارائه خدمت می باشيم، همچنين در هر مرحله مشتری را کمک خواهيم نمود تا بهترين و معتبر ترین خدمت گذار را انتخاب نماید و از باز خورد های مشتری استفاده خواهيم نمود تا خدمت گذاران را رتبه بندی نماییم.


۲ معرفی شرکت (تصویر شرکت)

شرکت تکين توسعه کیان(برند تکتاکام) از سال 1392 بر پایه ارائه خدمات شبکه و امنيت شبکه تاسیس شده است، اين شرکت با گردآوری متخصصان شبکه و امنيت شبکه ایده "راهکار به محصول" را در مدل کسب و کار خود دنبال می کند تا بتواند به مشتریان بر اساس نیازمندی آنها محصول و خدمات را پیشنهاد نماید،اين شرکت بر پایه چهار نوع خدمت "راهکار های شبکه و امنيت"،"خدمات ويژه تخصصی شبکه و امنيت"،"آموزش های تخصصی" و "پشتيبانی و راهبری" فعالیت خود را در بازار فناوری اطلاعات آغاز کرد،مشتریان اين شرکت بانک ها، سازمان های دولتی و خصوصی می باشند که نيازمند خدمات تخصصی شبکه و امنيت شبکه می باشند.


۳ چشم انداز

در نظر خواهيم داشت در وهله اول خدمات پر مصرف شهر وندان در اين پرتال عرضه شود و در ادامه تمامی خدمات روزمره شهروندان را ارائه نماییم، همچنين اين خدمات رااز شهری به کشوری گسترش دهيم و با اتخاذ پارامتر هایی نوع خدمات را از کیفیت مطلوبی برخوردار سازيم و اين پرتال را به عنوان یک برند مطرح نماییم تا در بازه پنج ساله آن را به عنوان برترین سایت خدماتی در کشور تبديل نماییم.

۴ ماموریت

مأموريت پرتال خدمات فراهم كردن سفارش الکترونیکی خدمات براي مشتريان است که بتواند ضمن کاهش هزینه ها، از اتلاف وقت آنها جهت یافتن شرکت یا فرد ارائه دهنده خدمات مورد نظر جلوگيری شده و همچنين بتوانيم بهترین خدمات گذاران را به آنها معرفی نماییم.

۵ اهداف

اهداف مالی
سرمایه ای که جهت راه اندازی و تبلیغات انجام شده است ظرف مدت 1.5 سال ابتدایی بازگردانده شود. بعد از 1.5 سال و تا مدت پنج سال سالانه در آمدی 2 برابر سال قبل داشته باشد.

اهداف پرسنلی
افزایش پرسنل پاسخگوی تلفنی و پشتیبانی از 3 نفر سال اول به 10 نفر در سال دوم و 20 نفر در سال دوم، همچنين از سال سوم برای خدماتی که قرار است خود شرکت ارائه دهد 1 الی 3 نفر بر اساس میزان تقاضای مشتری استخدام شود.

اهداف فروش و بازاریابی
ترغيب خدمات گذاران جهت تکمیل و پر محتوا کردن پرفایل خود و استفاده از بنر های تعبیه شده جهت معرفی خدمات خود برای افزایش در آمد پرتال
اهداف تحقیق و توسعه

  • مطالعه مداوم و بررسی تغییرات بازار
  • بررسی میزان ثبت نوع خدمات توسط خدمات گذاران در بازه های مختلف جهت برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت
  • بررسی میزان سفارش و یا جستجوهای صورت گرفته در بازه های مختلف خدمات ثبت شده روزانه در هر هفته جهت تخمیین نعداد مشتری در روز
  • بررسی علاقه مندی مشتریان به خدمات ارائه شده در پرتال در ایام و فصول مختلف
  • تهیه نرم افزار جهت تلفن های همراه هوشمند جهت ثبت سفارش خدمات توسط مشتری در هر مکان
  • امکان سنجی جهت اضافه کردن انواع خدمات در پرتال

سایر اهداف
بزرگ نمودن و گسترش برند به شیوه های تبلیغاتی و سعی در افزایش رضایتمندی و حفظ مشتری

۶ معرفی محصولات و خدمات

ورود صنعت فناوری اطلاعات به جزئی ترین نياز های جامعه باعث شده است تا استفاده نکردن وبهره نبردن از امکانات اين فناوری امکان پذیر نباشد، زیرا اصولا انسان ها به دنبال راحتی هستند و دنیای پر مشغله امروزی نیز باعث شده است که کوچکترین امور خدماتی را برونسپاری نمایند، مزیت های فناوری اطلاعات را هم کنار اين مسائل بگذاریم تا متوجه می شویم که شوق استفاده از آن چرا در حال گسترش و رونقمی باشدو چرا کمپانی ها و شرکت های خرد و کلان به فکر گسترش تجارت الکترونيک می باشند.
مزایای تجارت الکترونيک و خريد آنلاین از قبیل کاهش هزینه، سرعت در ارائه محصول و خدمات، راحتی خرید و ... نه تنها باعث شده جمعيت عظيمی از افراد جوامع به اين نوع خريد روی بیاورند، بلکه دولت ها را نيز مجبور نموده است تا زير ساخت های لازم را برای رونق تحارت الکترونيک فراهم نمایند زیرا کاهش تردد عبور و مرور، کاهش آلودگی محیط زيست و نظارت خودکار روی خريد و فروش و تراکنش ها جهت محاسبه مالیات از مزیت های تجارت الکترونيک برای دولت هل می باشد.تجارت الكترونیكی به دلیل سرعت, كارایی, كاهش هزینه ها و بهره برداری از فرصتهای زودگذر عرصه جدیدی را در رقابت گشوده است تا آنجا كه گفته می‌شود عقب افتادن از این سیر تحول نتیجه‌ای جز منزوی شدن در عرصه اقتصاد جهانی نخواهد داشت،ایران نيز به عنوان کشوری که در حال ایجاد و توسعه زير ساخت های تجارت الکترونيک می باشد بازار مناسبی برای ايجاد و بهره برداری از ايده های جديد در حوزه تجارت الکترونيک می باشد.
ايده تاسیس و توليد "پرتال خدمات" نیز بر اساس وجود نیاز منديهای جامعه به خدمات می باشد، در واقع محصولات اين وب سایت "خدمات" می باشند، در اين پرتال دو نوع کاربر وجود دارند، در یک طرف سازمان ها، شرکت ها و یا افرادی هستند که توانایی ارائه خدمات را دارند که اصطلاح "خدمتگزار" به آنها اطلاق خواهيم نمود، در طرف ديگر مشتریان قرار می گيرند که می تواند سازمان،شرکت و یافرد باشد که اصطلاح "خدمت پذير" نامگذاری شده اند.

۷ محصولات جایگزین

۸ تحلیل صنعت مادر

۹ تحلیل صنعت خود

۱۰ تحلیل بازار

۱۱ تحلیل رقبا

۱۲ تدوین استراتژی

۱۳ مراحل توسعه محصولات

۱۴ تحلیل مالی

۱۵ تحلیل ریسک

۱۶ طرح فنی