رایانش ابری سبز: بررسی مصرف انرژی در پردازش، ذخیره‌سازی و انتقال: تفاوت میان نسخه‌ها

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
== چکیده ==
== چکیده ==
رایانش ابری عبارت است از مدلی برای فراهم کردن دسترسی راحت و مبتنی بر شبکه به مخزن مشترکی از منابع رایانشی قابل تنظیم که می توان آن‌ها را با حداقل تلاش مدیریتی یا تعامل با ارائه‌ دهنده‌ی خدمات به سرعت تهیه و واگذار کرد.
رایانش ابری مبتنی بر شبکه به عنوان جایگزینی برای رایانش متعارف اداری به سرعت در حال گسترش است. با گسترده‌تر شدن رایانش ابری مصرف انرژی شبکه و منابع رایانشی‌ای که از ابر پشتیبانی می‌کنند نیز زیاد می‌شود. این امر زمانی در حال رخ دادن است که به لزومِ مدیریت مصرف انرژی در کل بخش تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات (ICT) توجهی روز افزون می‌شود. با این که اخیرا به انرژی مرکز داده‌ها توجه زیادی می‌شود ولیکن به مصرف انرژی انتقال و سوئیچینگِ شبکه‌ها که کلید اتصال کاربران به ابر هستند توجه کم‌تری می‌شود.  
معماری‌های رایانش ابری می توانند خصوصی و یا عمومی باشند
در این تحقیق[1]، تجزیه و تحلیلی از مصرف انرژی در رایانش ابری ارائه می‌شود. این تجزیه و تحلیل هر دو ابر خصوصی و عمومی را مورد توجه قرار می‌دهد و دربرگیرنده‌ی مصرف انرژی در سوئیچینگ، ارسال و نیز پردازش و ذخیره‌سازی داده‌ها است. نشان داده می شود که مصرف انرژی در نقل و انتقال و سوئیچینگ شبکه می‌تواند درصد قابل توجهی از کل مصرف انرژی در رایانش ابری را به خود اختصاص دهد. رایانش ابری می‌تواند مخصوصا وقتی که وظایف رایانشی سبک و یا اندک باشند وسیله‌ای را جهت استفاده‌ی کارآمدتری از قدرت رایانشی فراهم کند. به هر حال، تحت  بعضی شرایط رایانش ابری می‌تواند انرژی بیش‌تری را نسبت به رایانش متعارف مصرف کند که در آن‌ها هر کابری همه‌ی رایانش‌ها را بر روی رایانه‌ی شخصی خود(PC) انجام می دهد.
 
            ابر خصوصی در درون موسسه وپشت دیوار آتش آن موسسه میزبانی می‌شودو تنها برای استفاده توسط همان موسسه منظور می گردد
            ابر عمومی بر روی اینترنت میزبانی می‌شود و جهت استفاده توسط هر کاربری که به اینترنت اتصال دارد طراحی می‌گردد


==لزوم مدیریت مصرف انرژی ==
==لزوم مدیریت مصرف انرژی ==

نسخهٔ ‏۱۰ مارس ۲۰۱۵، ساعت ۲۲:۲۰

چکیده

رایانش ابری مبتنی بر شبکه به عنوان جایگزینی برای رایانش متعارف اداری به سرعت در حال گسترش است. با گسترده‌تر شدن رایانش ابری مصرف انرژی شبکه و منابع رایانشی‌ای که از ابر پشتیبانی می‌کنند نیز زیاد می‌شود. این امر زمانی در حال رخ دادن است که به لزومِ مدیریت مصرف انرژی در کل بخش تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات (ICT) توجهی روز افزون می‌شود. با این که اخیرا به انرژی مرکز داده‌ها توجه زیادی می‌شود ولیکن به مصرف انرژی انتقال و سوئیچینگِ شبکه‌ها که کلید اتصال کاربران به ابر هستند توجه کم‌تری می‌شود. در این تحقیق[1]، تجزیه و تحلیلی از مصرف انرژی در رایانش ابری ارائه می‌شود. این تجزیه و تحلیل هر دو ابر خصوصی و عمومی را مورد توجه قرار می‌دهد و دربرگیرنده‌ی مصرف انرژی در سوئیچینگ، ارسال و نیز پردازش و ذخیره‌سازی داده‌ها است. نشان داده می شود که مصرف انرژی در نقل و انتقال و سوئیچینگ شبکه می‌تواند درصد قابل توجهی از کل مصرف انرژی در رایانش ابری را به خود اختصاص دهد. رایانش ابری می‌تواند مخصوصا وقتی که وظایف رایانشی سبک و یا اندک باشند وسیله‌ای را جهت استفاده‌ی کارآمدتری از قدرت رایانشی فراهم کند. به هر حال، تحت بعضی شرایط رایانش ابری می‌تواند انرژی بیش‌تری را نسبت به رایانش متعارف مصرف کند که در آن‌ها هر کابری همه‌ی رایانش‌ها را بر روی رایانه‌ی شخصی خود(PC) انجام می دهد.

لزوم مدیریت مصرف انرژی

با گسترده‌تر شدن رایانش ابری مصرف انرژی شبکه و منابع رایانشی‌ای که از ابر پشتیبانی می‌کنند نیز زیاد می‌شود. مرکز داده چون در حال گسترش بوده وهزینه های عملیاتی زیادی را دربردارد و همچون رد پای کربن در محیط زیست می باشد ، لذا اخیراً مصرف انرژی آن مورد توجه قرارگرفته است. در صورتیکه قسمتهای سوئیچینگ و انتقال شبکه که قسمتهای کلیدی در ارتباطات کاربران به ابر می باشد کمترتوجه شده است. در صورتیکه مصرف انرژی در نقل و انتقال و سوئیچینگ شبکه می‌تواند درصد قابل توجهی از کل مصرف انرژی در رایانش ابری را به خود اختصاص دهد.


بررسی ادبیات موضوع

بدنه تحقیق

نتیجه گیری

مراجع