حفره های امنیتی در تجارت الکترونیک (Security bug in e-commerce): تفاوت میان نسخه‌ها

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۶: خط ۶:
حفاظت از دارایی های تجارت الکترونیک از دسترسی، استفاده، تغییر، و یا تخریب می باشد.  
حفاظت از دارایی های تجارت الکترونیک از دسترسی، استفاده، تغییر، و یا تخریب می باشد.  
امنیت داشتن، انکارناپذیری، اصالت، محرمانه بودن، حفظ حریم شخصی کاربران و در دسترس بودن از ابعاد مهم در تجارت الکترونیک است.
امنیت داشتن، انکارناپذیری، اصالت، محرمانه بودن، حفظ حریم شخصی کاربران و در دسترس بودن از ابعاد مهم در تجارت الکترونیک است.
کاربران امروزه برای تسهیل در شیوه زندگی و صرف جویی در وقت، از فن آوریهای نوین استفاده می کنند. خرید فعالیتی است که مصرف کننده در طی آن،  کالاها و خدمات عرضه شده توسط یک یا چندین فروشنده را با تمایل به تهیه آنها روی اینترنت مورد بررسی قرار داده و سعی در انتخاب یک یا مجموعه ای از اقلام مناسب برای خود دارد، به همین دلیل گرایش جدیدی در خرید به نام تجارت الکترونیک ایجاد شد. امروز تجارت الکترونیک تاثیر مهمی بر زندگی افراد دارد و برای انجام یک خرید آسان و راحت بدون صرف زمان و پرداخت هزینه های حمل و نقل به افراد یاری می دهد. اما چندین مشکل در خصوص اطلاعات فردی و امنیتی آنها وجود دارد. برای اینکه تجارت الکترونیک همچنان و پیشتاز در زندگی روزمره ما باشد، آگاهی از موقعیتهای تقلب، کلاه برداریها، ربودن کارتهای امنیتی و یا خدمات و کالاهای بی کیفیت توسط کاربران الزامی است.
محققان توصیه می کنند که خریداران انلاین باید ابتکار لازم جهت مراقبت از اطلاعات شخصی خود را داشته باشند. باید توجه داشت که سایتهای محبوب الزاما سایتهای مناسبی برای انجام فعالیتهای خرید و دریافت تخفیف برای محصولات ارائه شده نیستند و لازم است که درستی این سایتها قبلاً چک شود.
تجارت الکترونیک باید مطالعه گسترده ای برای توسعه حوزه امنیتی برای حمایت از مشتریان از یک سو و همچنین برای افزایش قوانین و سیاستهای مناسب جهت افزایش فروش خود از سوی دیگر ، انجام دهد که خود سبب افزایش احساس امنیت مشتری در این نوع از تجارت می گردد. این خود اولین گام برای فروشندگان آنلاین و خریداران برای ایجاد اعتماد و ارتباط با یکدیگر است.

نسخهٔ ‏۲۸ نوامبر ۲۰۱۴، ساعت ۱۴:۵۵


مقدمه

امنیت در تجارت الکترونیک بخشی از حوزه امنیت اطلاعات است. به طور خاص به اجزایی اشاره دارد که روی تجارت الکترونیک تاثیر می گذارند که از آن جمله می توان به امنیت کامپیوتر، امنیت داده و دیگر عرصه های گسترده تر از قلب امنیت اطلاعات می توان اشاره نمود. امنیت در حوزه تجارت الکترونیک به معنی حفاظت از دارایی های تجارت الکترونیک از دسترسی، استفاده، تغییر، و یا تخریب می باشد. امنیت داشتن، انکارناپذیری، اصالت، محرمانه بودن، حفظ حریم شخصی کاربران و در دسترس بودن از ابعاد مهم در تجارت الکترونیک است.


کاربران امروزه برای تسهیل در شیوه زندگی و صرف جویی در وقت، از فن آوریهای نوین استفاده می کنند. خرید فعالیتی است که مصرف کننده در طی آن،  کالاها و خدمات عرضه شده توسط یک یا چندین فروشنده را با تمایل به تهیه آنها روی اینترنت مورد بررسی قرار داده و سعی در انتخاب یک یا مجموعه ای از اقلام مناسب برای خود دارد، به همین دلیل گرایش جدیدی در خرید به نام تجارت الکترونیک ایجاد شد. امروز تجارت الکترونیک تاثیر مهمی بر زندگی افراد دارد و برای انجام یک خرید آسان و راحت بدون صرف زمان و پرداخت هزینه های حمل و نقل به افراد یاری می دهد. اما چندین مشکل در خصوص اطلاعات فردی و امنیتی آنها وجود دارد. برای اینکه تجارت الکترونیک همچنان و پیشتاز در زندگی روزمره ما باشد، آگاهی از موقعیتهای تقلب، کلاه برداریها، ربودن کارتهای امنیتی و یا خدمات و کالاهای بی کیفیت توسط کاربران الزامی است. 

محققان توصیه می کنند که خریداران انلاین باید ابتکار لازم جهت مراقبت از اطلاعات شخصی خود را داشته باشند. باید توجه داشت که سایتهای محبوب الزاما سایتهای مناسبی برای انجام فعالیتهای خرید و دریافت تخفیف برای محصولات ارائه شده نیستند و لازم است که درستی این سایتها قبلاً چک شود. تجارت الکترونیک باید مطالعه گسترده ای برای توسعه حوزه امنیتی برای حمایت از مشتریان از یک سو و همچنین برای افزایش قوانین و سیاستهای مناسب جهت افزایش فروش خود از سوی دیگر ، انجام دهد که خود سبب افزایش احساس امنیت مشتری در این نوع از تجارت می گردد. این خود اولین گام برای فروشندگان آنلاین و خریداران برای ایجاد اعتماد و ارتباط با یکدیگر است.