خبرنامه رصد:رایانش ابری - شماره 3: تفاوت میان نسخه‌ها

از OCCC Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۸۰: خط ۸۰:


نویسنده: نیلوفر کریمی آذر
نویسنده: نیلوفر کریمی آذر
[[پرونده:گزارشی از کارگروه تاکسونومی و استانداردسازی|بندانگشتی|NiloufarKarimiAzar]]
 
[[پرونده:NiloufarKarimiAzar.jpg|200px|thumb|left|alt text]]

نسخهٔ ‏۵ ژوئن ۲۰۱۵، ساعت ۱۰:۵۸

این مقاله یک نسخه پیش نویس برای تهیه خبر نامه اصلی است که در نهایت از طریق انتشارات جامعه آزاد رایانش ابری منتشر می شود.


خبرنامه رصد فناوری اطلاعات

  • موضوع: رایانش ابری
  • شماره: سه
  • تاریخ: تیر 94


مقدمه

در مورد فناوری OSv

OSv در سال 2012 توسط شرکت Cloudius-Systems طراحی شد. و یک سیستم‌عامل‌ متن‌باز برای ماشین‌های مجازی است. شکل جدیدی از یک سیستم‌عامل‌ مهمان است که به‌طور ویژه برای اجرای یک برنامه روی یک ماشین مجازی در ابر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیستم‌عامل به‌طور خاص برای اجرای برنامه‌ها در مقیاس، کارایی بالا، انعطاف‌پذیری بالا، سرعت پردازش بالا طراحی ‌شده است. همچنین یک سیستم‌عامل ابری است که از لینوکس یا محفظه‌های سبک Docker استفاده نمی‌کند به‌همین جهت دارای مزیت‌های نظیر مدیریت ساده‌تر، مصرف حافظه کمتر، چابکی (کوچکی سیستم‌عامل)، مانیتورینگ آنلاین، شفافیت شبکه و پیکربندی خودکار است. همچنین با توجه به رشد سریع داده‌ها و مسئله Big Data مزیت OSv در پشتیبانی از Hadoop و NOSQL است. همچنین این سیستم‌عامل توانایی پشتیبانی از (Network Functions Virtualization) یا (NFV)را دارد[1,2].

image

OSv از ‌Hypervisorها و پردازنده‌های مختلفی تنها با حداقل کدهای مورد نیاز برای معماری‌های خاص پشتیبانی می‌کند. این سیستم‌عامل برای پردازنده‌های 64 بیتی روی Hypervisor های Virtual Box, VMware Xen و KVM می‌تواند اجرا شود. همچنین پشتیبانی از پردازنده‌های ARM از نوع 64 بیتی نیز اکنون در دسترس است[1].

image

OSvدر حال حاضر روی یک گروه از ماشین‌های مجازی در محیط‌ ابری Amazon EC2 به‌صورت کاربردی اجرا شده است . همچنین در سکوGoogle Compute Engine روی یک خوشه (Cluster 300) گره‌ای به‌صورت تجربی و آزمایشی در حال اجرا است[3,4].

لینک مطالب: [۱] [۲] [۳] [۴]

نویسنده: عماد سلطانی نژاد ، بردیا ایزدپناهی

معرفی آخرین دستاوردها در حوزه رایانش ابری

شبکه

  • IPv6 در اپن استک

رایانش ابری در لیست 10 فناوری برتر از دید برنامه نویسان!

سایت Stackoverflow.com یکی از سامانه های مرجع برنامه نویسان در سطح دنیا برای طرح سئوالات و دریافت پاسخ های تخصصی است و طبق آمار الکسا، جزء 100 سایت برتر پربازدید در جهان است. با کمی اغراق، تقریبا مشکلی در حوزه برنامه نویسی وجود ندارد که پاسخ آن را در Stackoverflow نتوان پیدا کرد! در نظرسنجی سال 2015 که نتایج آن اخیرا منتشر شده است، حدود 26 هزار نفر از 157 کشور مختلف شرکت کرده اند.

یکی از آیتم های نظرسنجی، مربوط به فناوری هایی است که بیشترین پرداخت برای آنها انجام می شود. در این بخش رایانش ابری جزء 10 فناوری برتر قرار دارد. توسعه نرم افزارهای ابری مبتنی بر اگوهای جدیدی است که تا حدی متفاوت از الگوهای سنتی است و نیازمند توانمندی های جدیدی در حوزه تحلیل، مهندسی نرم افزار و توسعه است. ضمن اینکه مدل های رو به رشد رایانش ابری نظیر رایانش سیار و نیز رایانش ابری ترکیبی، از بیشترین پیچیدگی در این بین برخوردار هستند.

لینک مشاهده نتایج نظرسنجی: http://stackoverflow.com/research/developer-survey-2015

تصاویر مرتبط:


رایانش ابری ترکیبی

لینک مرتیط: رایانش ابری ترکیبی

تصاویر مرتبط:


نویسنده: شهلا صادقانی

الگوهای طراحی

لینک مطلب

نویسنده: سیده رودابه حسینی


اخبار جامعه رایانش ابری ایران

گزارش قطب فناوری های مرتبط با رایانش ابری

گزارشی از کارگروه تاکسونومی و استانداردسازی

لینک مرتبط: گزارشی از کارگروه تاکسونومی و استانداردسازی

نویسنده: نیلوفر کریمی آذر

alt text
  1. [1]"osv," Cloudius Systems, 03 May 2015. [Online]. Available: http://osv.io/.
  2. [2] "cloudius," 03 May 2015. [Online]. Available: http://www.cloudius-systems.com/.
  3. [3]"Redis on Amazon EC2," Amazon, 16 Feb 2014. [Online]. Available: http://osv.io/benchmarks/. [Accessed 16 Feb 2014].
  4. [4]"Google Cloud Platform Blog," Google, 20 March 2014. [Online]. Available: http://googlecloudplatform.blogspot.co.il/2014/03/cassandra-hits-one-million-writes-per-second-on-google-compute-engine.html. [Accessed 20 March 2014].